Společnost MS-INVEST zkolaudovala druhou etapu oceněného projektu Palác Trnitá v Brně

Palác Trnitá v Brně

Developerská společnost MS-INVEST a.s. úspěšně zkolaudovala druhou etapu výstavby projektu Palác Trnitá. Projekt Palác Trnitá loni vyhrál první místo v soutěži Stavba Jihomoravského kraje. Dokončená druhá etapa tohoto projektu nabídne kromě kancelářských a nebytových prostorů také 132 nových bytových jednotek a ateliérů. S oběma etapami projektu nabízí Palác Trnitá celkem 335 exkluzivních bytových jednotek a ateliérů o rozmanitých dispozicích. Administrativní část budovy disponuje pronajímatelnou plochou o velikosti 8 200 m², která poskytuje ideální podmínky pro prosperující podnikání.

Palác Trnitá a jeho druhá etapa je letošním prvním zkolaudovaným projektem developerské společnosti MS-INVEST. Kromě kancelářských prostor a nebytových jednotek nabídne také byty a ateliéry s dispozicemi od 1+kk po 5+kk. Většina bytů disponuje terasou nebo lodžií a všechny byty mají také svou sklepní kóji. Parkování je zajištěno ve 2 podzemních a 1 nadzemním podlaží budovy, což zajišťuje pohodlný přístup nejen pro obyvatele domu, ale také pro návštěvníky a zaměstnance. Byty a ateliéry jsou svou širokou nabídkou dispozic vhodné jak pro investory, tak pro rodiny s dětmi.

Lokalita Paláce Trnitá, strategicky umístěná v srdci Brna, poskytuje obyvatelům jedinečnou kombinaci klidného prostředí a snadné dostupnosti k městským službám, obchodům a restauracím. “Projekt je zasazen do nově vznikajícího městského bloku a kombinuje rezidenční bydlení a kancelářské a retailové prostory, což z naší zkušenosti klienti v posledních letech poptávají nejčastěji.” dodává obchodní ředitel MS-INVEST Jaroslav Smrčka.

Palác Trnitá je také synonymem pro moderní kancelářské prostory, které poskytují luxusní prostředí a nadstandardní služby. Budova nabízí soukromé terasy na několika různých podlažích, nonstop recepci a reprezentativní lobby. Rozsáhlé garáže s nabíjecími stanicemi pro elektromobily dále podporují udržitelnost a moderní životní styl. “Naplnění poptávky po současných trendech a stále větších standardech souvisejících s moderním životním stylem pro nás nepřestává být prioritou. Jsme rádi, že v tomto směru můžeme klientům vyhovět.” říká dále Smrčka.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy