Nejlepší domácí sirup: Ovoce zpracujte za studena, byliny potřebují horkou vodu (Radioporadna) (audio)
Rozhlas.cz, 22.8.2024
Tipli byste si, která bylina se u nás nejčastěji zpracovává do sirupů? Podle letitých zkušeností Jany Baborákové je to nejspíš květ černého bezu. Domácí bezová šťáva je v rodinách velmi oblíbená pro svou skvělou chuť i jednoduchou přípravu.
Poslech pořadu ČRo
Audio
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Hodnocení článku
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Tipy a triky
- Mazlíčci s talentem: Nemáte doma malého génia?
- Zdravíčko: Přemíra dlouhodobého stresu vyvolává záněty, chřipky i vážnější onemocnění, uvádí vědec (audio)
- Hobby magazín: Chcete mít tropickou strelícii na své zahradě? Vypěstujte si ji podle rad zkušeného zahradníka (audio)
- Letos končí mnoha domácnostem fixace hypotéky
- Poradna: Jak správně čistit a dezinfikovat povrchy v domácnosti, zejména v kuchyni a koupelně? (audio)
- Okolo češtiny: Ten to moc nepotahal aneb slovník dnešní mládeže (audio)