Pochoutkový rok: Pro udržení kvality koření jsou zásadní podmínky jeho skladování (audio)
Rozhlas.cz, 2.2.2025
Jak jídlo povýšit ze zdroje energie a výživných látek důležitých pro lidské tělo na skutečný požitek? Ochucením. Čím? Kořením, které si zachovává své jedinečné vlastnosti díky správnému skladování.
Poslech pořadu ČRo
Audio
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Hodnocení článku
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Tipy a triky
- Hobby magazín: Jak překonat nachlazení s pomocí tradičních bylinek? Zkuste lékořici (audio)
- Darujte oblečení do sociálního šatníku jindřichohradeckého kontaktního centra
- Rizika kyberútoků na solární elektrárny rostou. 6 způsobů, kudy hackeři útočí
- Spokojení zaměstnanci, úspěšná firma: Jak na flexibilní pracovní model?
- Do muzea na módní přehlídku modrotisku
- Seriál Radiožurnálu: Šéfka Rodičovské linky: Šikana se projevuje i zdravotními obtížemi (audio)