Host Dopoledního expresu: Na výslednou chuť kávy má vliv zpracování, výběr odrůdy, styl pražení i čerstvost (audio)
Rozhlas.cz, 16.7.2025
Dát si šálek kávy patří k oblíbeným každodenním rituálům mnoha z nás. Jak poznat opravdu dobrou kávu, o tom jsme si povídali s Michalem Ptáčkem, majitelem litoměřické pražírny Zoban.
Poslech pořadu ČRo
Audio
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Hodnocení článku
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Rozhovor s
- Návrh cenového výměru, kterým se stanovují cena za činnost povinně vykupujícího a ceny spojené se zárukami původu
- Emisní povolenka za 422 000 Kč? Před likvidačními cenami povolenek EU varují i ekonomové z pražského CERGE, pracoviště Univerzity Karlovy, či z oxfordského institutu
- Návrh novely vyhlášky o způsobu regulace cen v elektroenergetice a teplárenství
- ČR, Německo a Rakousko poprvé společně obstaraly regulační zálohu v rámci spolupráce ALPACA
- Budoucnost energetiky není v ceně komodity, ale v tom, kdo dodá kabely a turbíny: J&T Investiční společnost představuje energetický fond bez ideologie
- Srpen potvrdil pokračující zlevňování hypoték