V Letňanech začíná 11. ročník veletrhu For Habitat

Cianews.cz, 11.3.2004

Již pojedenácté se dnes otevřou brány veletrhu bydlení, nábytku, realit, rekonstrukcí a renovací For Habitat na Pražském výstavním areálu v Letňanech. Na celkové výstavní ploše přes 18 tisíc metrů čtverečních se představí 457 vystavovatelů. ČIA o tom informovala vedoucí manažerka projektu Hana Forejtová.

Čtyřlístek jarních veletrhů i letos doplní jubilejní desátá výstava životního prostředí a úspor energií Eco city, pátý ročník zahradnické výstavy Praga Florea a podruhé také odborná výstava bazénů, solárií a saun.

V první den konání vyhlásí nadace ABF výsledky soutěže Bydlení 2004, která se letos zaměřila na architektonicky nejlepší využití dotací poskytnutých Státním fondem rozvoje bydlení. Soutěže se zúčastnilo 46 staveb z celé republiky. V rámci doprovodného programu se také uskuteční v pořadí již osmé Fórum krajů, měst a obcí, jehož hlavním tématem budou investiční příležitosti v regionech. Výstavy potrvají do soboty 13. března.

-gs-, -ph-




© ČESKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA, s.r.o. Zpravodaj.cz využívá agenturní zpravodajství České informační agentury, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdroju ČIA je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČIA.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality