Raiffeisenbank na čas zvýhodnila jednoleté hypotéky

Cianews.cz, 12.3.2004

Hypoteční úvěry s roční fixací na úrovni 2,89 procenta nabízí Raiffeisenbank. Nabídka však platí pouze od 15. března do 15. dubna. ČIA o tom informoval mluvčí banky Čestmír Ondrůšek.

Nabídka této sazby je oproti standardnímu hypotečnímu produktu banky zvýhodněna o 0,92 procentního bodu. "V případě, že si po dobu trvání nabídky nechá zájemce vyhotovit orientační výpočet hypotečního úvěru, má možnost si na základě tohoto výpočtu požádat o hypotéku se zvýhodněnou sazbou až do 30. června letošního roku," uvedl Ondrůšek.

Raiffeisenbank dosáhla v prvních třech čtvrtletích loňského roku čistého zisku 160 milionů korun (CAS). Její bilanční suma činí 60 miliard korun, zisk před zdaněním dosáhl 221 milionů korun. Majoritním akcionářem české Raiffeisenbank je rakouská finanční skupina RZB Group, která je členem rakouské bankovní skupiny Raiffeisen.

-vp-, -ph-




© ČESKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA, s.r.o. Zpravodaj.cz využívá agenturní zpravodajství České informační agentury, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdroju ČIA je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČIA.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Hypotéky