HVB nabízí předčasné splátky hypoték bez sankcí

Cianews.cz, 24.8.2004

Předčasné splátky hypotečních úvěrů bez sankcí začala nabízet HVB Bank. V rámci hypotéky Majordomus Flexi mají klienti banky možnost předčasně splatit hypotéku každý měsíc, vždy ke stejnému datu, ke kterému je hrazena řádná splátka. ČIA o tom informovala mluvčí banky Petra Kopecká.

Možnost předčasného splacení se bude týkat úvěrů se splatností pět, deset, 15 a 20 let a s délkou fixace úrokové sazby pět, deset a 15 let. "Klienti HVB Bank budou mít zároveň možnost kombinovat Majordomus Flexi a Majordomus HIT, kde je v současné době kalkulována roční úroková sazba od 3,73 procenta," uvedla Kopecká.

V prvním pololetí 2004 poskytla HVB Bank hypotéky v celkovém objemu 1,5 miliardy korun. Ve srovnání se stejným obdobím loňského roku stoupl objem úvěrů o 68 procent. HVB Bank dosáhla v prvním pololetí meziročního nárůstu čistého zisku o 37 procent na 696 milionů korun. Bilanční suma vzrostla o devět procent na 142 miliard korun.

-vp-, -kaj-




© ČESKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA, s.r.o. Zpravodaj.cz využívá agenturní zpravodajství České informační agentury, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdroju ČIA je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČIA.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality