Investice do nového bydlení přináší výhodné zhodnocení

Investice do nového bytu přináší výhodné zhodnocení peněz

Pražský Barrandov je  dynamickou, oblíbenou a výhodnou lokalitou pro koupi nového bytu


Investice do bytu na pražském Barrandově se skutečně vyplatí. FINEP zde realizoval v roce 2000 projekt PANORAMA BARRANDOV v průměrných cenách 21.000,- Kč/m2 bytové plochy. „V současnosti prodáváme ve stejné lokalitě byty v projektu KASKÁDY BARRANDOV III. Průměrná cena v dané lokalitě vzrostla za posledních 7 let z necelých 19.000,- na 32.000,- Kč/m2 podlahové plochy, což je nárůst o 68%. Tento nárůst odpovídá průměrnému ročnímu zhodnocení vložených prostředků ve výši cca 10% p.a.,“ hodnotí situaci obchodní ředitel FINEPu ing. Pavel Rejchrt

To je ve srovnání s běžnými úroky v bankách výrazně více. Bankovní úroky jsou dlouhodobě na tak nízké úrovni, že většinou nepokryjí ani inflaci. Za posledních 10 let se jim to podařilo jen dvakrát,“ poznamenal v této souvislosti pro idnes Jiří Malý, poradce společnosti PORFIN.


Finep realizuje na pražském Barrandově už třetí bytový projekt. „Tato lokalita má mnoho předností: je blízko krásné přírody v Prokopském údolí, disponuje kvalitní infrastrukturou a pomocí nejmodernější tramvajové rychlodráhy v Česku nabízí rychlé spojení s centrem města,“ konstatuje předseda představenstva společnosti FINEP ing. Michal Kocián.

FINEP se výrazně podílí na celkové proměně a zkvalitnění bydlení v této lokalitě. Pro část Barrandova, kde jsou soustředěny jeho projekty, se již vžil název „Nový Barrandov“. Za posledních 7 let zde vzniklo cca 1200 bytů v projektech PANORAMA Barrandov a KASKÁDY Barrandov. Jejich realizace  má mnoho pozitivních ohlasů, projekt PANORAMA Barrandov byl mezi 8 finalisty soutěže Nejlepší z realitroce 2002. 

                       

 

FINEP & partners

Společnost FINEP byla založena v roce 1995. Hlavní snahou zakladatelů bylo přispět k oživení trhu s menšími byty, který v té době stagnoval. Za prvních 8 let své existence prodal FINEP téměř 2000 bytů a zařadil se mezi největší developerské společnosti na českém trhu. Specializuje se na oblast hlavního města Prahy. Jeho prioritou je stavba kvalitního a přitom dostupného bydlení v lokalitách, které skýtají krásný výhled na metropoli a zároveň jsou v těsném sepětí s okolní přírodou.

www.finep.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Nové bydlení