Hypoteční banka a realitní společnost Lexxus navázaly těsnější spolupráci

Petr Hanisch, 8.11.2005
Hypoteční banka a realitní společnost Lexxus navázaly těsnější spolupráci, cílem je nabídnout klientům komplexní služby

 

Praha, 8. listopadu 2005Hypoteční banka a realitní společnost Lexxus začnou v blízké budoucnosti úzce spolupracovat. Obě společnosti tak chtějí klientům nabídnout zvýšený komfort při výběru a nákupu bydlení. Základem nové spolupráce je vzájemná nabídka služeb a produktů partnera na svých prodejních místech a všeobecná oboustranná podpora zejména obchodních aktivit.

 

„Nejnovější krok Hypoteční banky odpovídá současným trendům na trhu – kompletní nabídce na jednom místě. Lidé nechtějí ztrácet čas hledáním realitní kanceláře, odhadce nebo banky. Chtějí být obslouženi rychle, a proto vyhledávají takové společnosti, které jim umožní díky úzkým vztahům s partnery snadnější pořízení nového bydlení,“ vysvětluje generální ředitel Hypoteční banky Jan Sadil. K tomu dodává: „Na trh v tomto směru přinášíme model, díky němuž nabídneme komplexní a pro klienty efektivní služby v oblasti bydlení a nadále zůstáváme pružnou bankou, která se soustředí na to, co umí,“ upřesňuje Sadil.

 

„Jedním z hlavních důvodů rozšíření spolupráce je další zlepšení služeb a jejich přiblížení zákazníkovi prostřednictvím obchodní sítě Hypoteční banky. Ta je jedním z nejsilnějších hráčů na hypotečním trhu,“ uvádí Ivo Překlasa, generální ředitel Lexxusu, a dodává: „Ke snaze být přítomni na více místech České republiky nás vede především zájem našich zákazníků o nové bytové projekty.“  

 

Hypoteční banka je první specializovanou hypoteční bankouČR a patří mezi největší poskytovatele hypotečních úvěrůČR. Majoritním akcionářem banky je ČSOB. Základní kapitál činí 2 634 738 500 . Za 1. pololetí roku 2005 poskytla banka 6 264 hypotečních úvěrů v objemu 7,34 mld. .

 

Společnost Lexxus je největší a nejúspěšnější pražská realitní společnost, specializovaná především na pražské, ale obecně na české, a nově také slovenské, realitní prostředí. Vznikla krátce po roce 1989 a zaměřila se především na rezidenční reality, resp.rezidenční nemovitosti. Vedle specializace na luxusní nemovitosti se od roku 2002 věnují také novým bytovým projektům a od roku 2004 také starším nemovitostem.

 



Využijte snadných nákupů digitálních kamer, fotoaparátů, mp3 přehrávačů a další digitální techniky. Velký výběr, výhodné ceny.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Hypotéky