Central Group - Nové Stodůlky - moderní bytový komplex v Praze 5

V sousedství chráněného Dalejského a Prokopského údolí v Praze 5 se rozhodla společnost CENTRAL GROUP pro výstavbu moderní bytové lokality pod názvem Nové Stodůlky, jejíž začátek je plánován na jaro tohoto roku. Do prodeje jsou zařazeny byty a ateliéry s cenou již od 1,3 mil. včetně luxusního provedení.

Ceny bytů se zde pohybují od 28.900 /m². Nejlevnější byt 1+kk o rozloze 39 m² vyjde zhruba na 1,3 milionu korun včetně luxusního provedení. To obsahuje např. luxusní koupelnu, plovoucí podlahy, zabezpečovací zařízení, nadstandardní vnitřní dveře s obložkovými zárubněmi a bezpečnostní vstupní dveře a další položky. Všechny přízemní byty mají navíc v ceně bezpečnostní okna.

„Společnost CENTRAL GROUP svým klientům nabízí nejširší možnosti financování nového bydlení na našem trhu,“ říká Miluše Netolická, obchodní ředitelka společnosti CENTRAL GROUP. Při koupi bytu, rodinného domu nebo parcely nyní stačí pouze 5% z ceny a zbylou část lze doplatit až do 12 měsíců po předání dokončené stavby z vlastních zdrojů anebo z úvěru. Klienti s vysokou bonitou mají možnost financovat celou cenu nové nemovitostiúvěru. Také je možné využít nový úvěrový program 5% + SPLÁTKY. V rámci tohoto programu stačí klientovi k pořízení nového bytu nebo rodinného domu s pozemkem jen 5% ceny z vlastních zdrojů a na zbývající část čerpat zvýhodněný hypoteční úvěr. CENTRAL GROUP poskytuje všem zájemcům zdarma finanční poradenství a vyřízení hypotečního úvěru.

Moderní bytová lokalita Nové Stodůlky bude vystavěna jen zhruba kilometr od stanice metra B – Luka, v návaznosti na ulici Smíchovská. Možnost nákupů a zábavy nabízí dvě nedaleká obchodní centra – Metropole Zličín a Galerie Nové Butovice. Pro sportovní vyžití je v blízkosti lokality několik sportovních areálů, plavecký a zimní stadion. V lokalitě je také veškerá občanská vybavenost.

 

Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách www.central-group.cz

Miluše Netolická
obchodní ředitelka
CENTRAL GROUP a.s.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Hlavní zprávy z Nového bydlení