Nové byty a domy v Praze 10 – Pitkovicích od společnosti CENTRAL GROUP

Novinkou letní nabídky společnosti CENTRAL GROUP je výstavba bytových a rodinných domů v Praze 10 – Pitkovicích v lokalitách Nové Pitkovice a Panský dvůr. Na začátku června přichází do prodeje 54 bytů a 25 rodinných domů. Do prodeje jsou zařazeny zděné byty s cenou již od 1,5 mil. korun a rodinné domy v ceně od necelých 4,4 mil. korun včetně pozemku. Ceny jsou uvedeny včetně DPH a luxusního provedení.

 

V Nových Pitkovicích vyroste celkem 241 nových zděných bytů v patnácti velmi moderně řešených vilových domech. Středem lokality prochází velký centrální park s promenádou a řadou míst pro děti. Lokalita Panský dvůr přímo navazuje na areál historické selské budovy z 18. století. Celkem zde vznikne 64 bytů ve čtyřech klasicky řešených malých bytových domech. Celý areál je oplocen a majitelé bytů mají k dispozici privátní park.

 

Příznivé ceny bytů se v Praze 10 - Pitkovicích pohybují od necelých 1,5 mil. korun včetně DPH a luxusního provedení, respektive od 29.200 /m2 do 38.600 /m2 vnitřní podlahové plochy. V nabídce jsou pak byty v rozmezí od 1+kk (31 m2) s terasou a předzahrádkou až po dvoupodlažní 5+kk s rozlohou 153 m2, s lodžiemi a terasami o celkové velikosti 104 m2, dvěma parkovacími stáními a úložným sklepem. Rodinný dům s dispozičním řešením 4+kk a o celkové výměře 162 m2 lze v této lokalitě pořídit od necelých 4,4 mil. korun vč. DPH, pozemku a luxusního provedení.

 

V obou lokalitách je možné vybírat z typových domů jak z klasickou, tak i s moderní architekturou. Novinkou jsou zde typové domy Progres 2 a Progres 3. Architektura těchto řadových domů v kombinaci šikmých a rovných střech je velmi moderní. Zastoupeny jsou zde však i nejžádanější domy společnosti, jako je například Klasik 4 nebo Progres 8.

 

Zahájení výstavby je plánováno na podzim letošního roku u bytových domů, u rodinných domů pak na jaře 2007. S celkovým dokončením projektu se počítá v prosinci 2007. Všechny stavby společnosti CENTRAL GROUP jsou zděné a společnost umožňuje prodloužení záruky na kvalitu provedení až na 5 let.

 

Pitkovice mají výborné dopravní spojení do centra Prahy – vozem zhruba 15 minut, autobusem na metro necelou čtvrt hodinu. Přímo v sousedství je sportovní centrum se squashem, bowlingem a fitness a také stylová selská restaurace v objektu z 18. století. Nákupní a zábavní centrum PrůhoniceČestlice je odsud vzdálené jen zhruba jeden kilometr.

 

Společnost CENTRAL GROUP nabízí nejširší možnosti financování na českém trhu. Nové možnosti vyřízení hypotečního úvěru, které společnost na své nemovitosti nabízí, dovolují uspořit oproti průměrné hypotéce více než 100.000 korun za 5 let. Zajímavou informací je i skutečnost, že k pořízení nového bydlení Vám stačí pouze 5% z ceny. Zbývající část lze financovat z úvěru, nebo je možný odklad platby. „Finanční poradenství poskytuje společnost CENTRAL GROUP všem svým klientům stále zcela zdarma“, dodává na závěr Miluše Netolická, obchodní ředitelka společnosti CENTRAL GROUP.

 

Aktuální nabídku a podrobné informace naleznete také na www.central-group.cz.

 

 

Miluše Netolická

obchodní ředitelka

CENTRAL GROUP a.s.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Nové bydlení