KB představí Program Bytový dům

Klientům z řad bytových družstev nebo společenství vlastníků bytových jednotek nabízí KB speciální program financování oprav a rekonstrukcí bytových domů – Program Bytový dům. Díky tomuto programu má bytové družstvo nebo společenství vlastníků bytových jednotek možnost získat úvěr až do výše 300 tisíc korun na jednu bytovou jednotku bez jakéhokoliv zajištění.

Komerční banka představí Program Bytový dům na veletrhu Panelový dům a byt, který se ve dnech 22.-24.února 2007 koná v areálu pražského výstaviště v Holešovicích. Veletrh se soustředí na problematiku spojenou se životem a bydlením v panelových domech, včetně potřeby jejich rekonstrukcí a revitalizací.

V roce 2006 Komerční banka poskytla touto formou na rekonstrukce bytových domů úvěry v celkové částce 1,4 mld. korun.

U příležitosti konání veletrhu navíc Komerční banka připravila speciální veletržní slevy na poskytnutí i vedení úvěrů.

V prezentačním centru výstaviště budou denně probíhat přednášky týkající se financování oprav domů, kromě toho se tu veřejnost bude moci dozvědět informace o hypotečních úvěrech KB. Zájemcům o hypoteční úvěry budou k dispozici odborníci, kteří jim poskytnou bezplatné poradenství a připraví nezávaznou nabídku úvěru včetně úrokové sazby a výše splátek.

Marie Petrovová
Vedoucí Komunikace KB



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Bydlení rubrika