Hradecký dvůr - hrubá stavba hotova

Hradecký dvůr - hrubá stavba hotova

Generální dodavatel stavby, společnost MEXX stav czech, dokončil hrubou stavbu obytného a komerčního komplexu Hradecký dvůr. Tento komplex o 151 bytech a s více než 3.000 m2 komerčních ploch realizuje developerská společnost EUBE v širším centru Hradce Králové, na Pražském Předměstí.

 

Hrubá stavba polyfunkčního komplexu Hradecký dvůr byla dokončena na konci května letošního roku. Jsou hotovy železobetonové konstrukce všech podlaží v objektu. Byly provedeny základní rozvody vody, kanalizace a elektro. Započalo se s vyzdíváním pláště budovy a s vyzdívkami vnitřních prostor. V současné době se pokračuje s nátěry a izolací střech, v plném proudu jsou přípravné práce pro montáže výtahů a práce na veškerých vnitřních rozvodech, montují se okna a vnitřní dveře.

 

Tempo výstavby nepoleví ani během letních měsíců, kdy se budou dokončovat jednotlivé byty. Proběhnou obkladačské a natěračské práce, pokládky podlah, kompletace zařizovacích předmětů. Na vnější části budovy se bude pracovat na fasádách, zábradlí, oplechování a vnějších terasách obytného komplexu.

 

Dalibor Šubrt, regionální ředitel společnosti EUBE, uvádí: „Hradecký dvůr přinese do krajského města dalších 151 bytů, které pomohou uspokojit velkou poptávku po kvalitním moderním bydlení. Stavba bude kompletně hotová ve 4. čtvrtletí letošního roku a v příštím roce se tak do dokončeného komplexu nastěhují noví obyvatelé.“

 

Hradecký dvůr se staví na místě bývalé mlékárny na Pražském Předměstí. V tomto obytném a komerčním komplexu vznikne polyfunkční dům o 6 nadzemních podlažích a s jedním podzemním podlažím pro 192 garážových stání. Projekt nabídne 151 bytových jednotek, z nichž je již prodáno více než 70%. Do komplexu je začleněno i 3.200 m2 komerčních ploch umístěných
v přízemí objektu.

 

EUBE a.s. je developerskou společností působící v oblasti rezidenční výstavby se zaměřením na mimopražské lokality. Cílem společnosti je nabízet kvalitní, a přitom cenově dostupné bydlení. Firma byla založena v roce 1997. Za 10 let svého působení realizovala mnoho úspěšných projektů v regionech celé České republiky - v Hradci Králové (Terronic I.), v Pardubicích (OKC Poseidon), Rezidenci Poděbrady a další projekty např. v Karlových Varech, Chebu, Ústí nad Labem a Mladé Boleslavi.
V současné době připravuje či realizuje další stavby v Hradci Králové, Pardubicích, Poděbradech, Opavě, Lanškrounu, Liberci, Jablonci nad Nisou a v Praze. Společnost EUBE nabízí komplexní řešení v oblasti rezidenčního developmentu: od akvizic pozemků, přes projektově-inženýrské služby a řízení výstavby až po realitní a správcovskou činnost.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy