Moeller s chytrým vypínačem na veletrhu For Arch

Společnost Moeller  již tradičně představí své novinky na mezinárodním stavebním veletrhu For Arch, který se koná v Pražském veletržním areálu v Letňanech ve dnech     23.-27. září 2008. Zástupce společnosti Moeller najdete  na stánku č. 6A 12 v hale č. 6.

 

Praha, 22. září 2008 – Společnost Moeller Elektrotechnika, přední výrobce elektroinstalačních přístrojů pro domovní a průmyslové aplikace, představuje nejnovější trendy v oblasti inteligentního bydlení. Na veletrhu For Arch předvede návštěvníkům systém inteligentní elektroinstalace Xcomfort.

 

 „Na veletrhu návštěvníkům představíme plně vybavenou místnost, kterou budou moci sami ovládat prostřednictvím aktivních prvků systému Xcomfort. Zájemci si zde mohou vyzkoušet atmosféru světelných scén, ovládat žaluzie či spínat spotřebiče stiskem jediného tlačítka dálkového ovladače nebo bezdrátového vypínače,“ říká Michael Reiner, marketingový manažer společnosti Moeller. „Věříme, že návštěvníky osloví nejen stylové provedení a pohodlné ovládání, ale i velmi zajímavá ekonomická stránka systému Xcomfort, která se projeví v efektivním řízení spotřeby elektrické energie.“

 

Základním stavebním kamenem systému Xcomfort je bezdrátový „chytrý vypínač“. Jedná se o vypínač napájený vlastní baterií, určený k nalepení na jakýkoliv povrch. Svou nezávislostí na kabelových rozvodech tak svým uživatelům přináší maximální pohodlí a flexibilitu. „Chytrým vypínačem“ lze jednoduše ovládat osvětlení, klimatizaci, vytápění i všechny ostatní elektrospotřebiče, stejně jako jsme tomu zvyklí u tradičních vypínačů. „Naším cílem je ukázat, jak inteligentní bezdrátová elektroinstalace vypadá, jak funguje a jaké výhody může přinést každému z nás. Nezáleží na tom, zda si pořídíte jen několik bezdrátových „chytrých vypínačů“, kterými si budete zhasínat světlo přímo z postele či z vany, nebo zda se rozhodnete pro komplexní systém řízení celého domu. To pohodlí, které bezdrátové řešení přináší, ocení každý“, doplňuje Michael Reiner.

 

Další výhodou systému inteligentního bydlení Xcomfort je snadná přizpůsobitelnost individuálním potřebám každého uživatele, jednoduchá rozšiřitelnost o další ovládané spotřebiče,  vysoký uživatelský komfort a v neposlední řadě nezanedbatelné úspory energií. Na veletrhu For Arch letos Moeller příznivcům moderního bydlení představí i novinku – TvolutionX. Uživatelské rozhraní systému Xcomfort, které umožňuje ovládat osvětlení, vytápění i širokou škálu dalších domácích spotřebičů přes televizi. S novými funkcemi předstoupí před zákazníky i mozek systému Xcomfort - řídicí jednotka Room Manager. Společnost Moeller připravila exkluzivně pro návštěvníky veletrhu For Arch možnost využít na nákup Room Manageru  velice zajímavou veletržní slevu.

 

O společnosti Moeller Elektrotechnika

Společnost Moeller Elektrotechnika s.r.o. je dceřinou společností koncernu Moeller, patřící do skupiny Eaton od dubna letošního roku.
Firma vstoupila na český trh v roce 1993, jako součást koncernu Felten & Guilleaume, který se později sloučil s koncernem Moeller. Společnost má dvě obchodní kanceláře. Jednu v Praze a druhou v Ústí nad Orlicí. 
Významnou součástí společnosti Moeller je výrobní závod v Suchdole nad Lužnicí, kde se vyrábí proudové chrániče a jističe a rozváděčové skříně. Se svými 1200 pracovníky se firma řadí mezi jednoho z nejvýznamnějších zaměstnavatelů jihočeského kraje.

Důležitou roli v rámci koncernu naplňuje také distribuční a skladové centrum Moeller BDC v Pohořelicích u Brna, které zajišťuje dodávky celého sortimentu produktů Moeller zákazníkům v České republice a zemích střední a východní Evropy.

 Moeller Elektrotechnika je kromě obchodu v České republice odpovědná za obchodní aktivity koncernu ve státech bývalého SSSR a  bývalé Jugoslávie. Tyto realizuje buď prostřednictvím založených dceřiných společností (Slovensko 1998, Ukrajina 2002, Rusko 2004, Pobaltí 2008), obchodních zastoupení (Bělorusko 2006, Kazachstán 2008, Chorvatsko 2008) nebo prostřednictvím partnerských firem.

 

Moeller Elektrotechnika je generálním partnerem extraligového hokejového klubu HC Moeller Pardubice. 

 

Více informací  na www.moeller.cz, www.xcomfort.cz a www.chytryvypinac.cz, nebo kontaktujte:

Ing. Michael Reiner
Moeller Elektrotechnika s.r.o.
+ 420 267 990 461
m.reiner@moeller.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy