Home Credit přichází se zárukou spokojenosti: úvěr si lze jako jediný do tří měsíců rozmyslet a vrátit, bez úroků i sankcí

Brno 1. října 2008 – Společnost Home Credit přichází na trh s novinkou pro spotřebitele. S každou hotovostní Telefonní půjčkou klient získává tříměsíční záruku spokojenosti – tedy čas úvěr si rozmyslet a případně bez udání důvodu a bez poplatků či sankcí vrátit. Pokud tak učiní, nejsou mu za toto období účtovány ani žádné úroky. Záruka spokojenosti se týká jakékoliv varianty Telefonní půjčky Home Credit od 10 do 150 tisíc korun.

Home Credit je společnost specializovaná na úvěry a jako taková má schopnost pružně reagovat na potřeby svých zákazníků. Ti jsou dnes zvyklí získat spolu se zbožím také možnost nákup si rozmyslet a zboží v určité lhůtě vrátit, což lidé ocení zejména v čase předvánočních nákupů. Stejně jako zavedení a seriózní prodejci spotřebního zboží teď Home Credit nabízí, jako jediný na trhu, klientům tuto nadstandardní možnost i v oblasti úvěrových služeb,“ uvádí Erich Čomor, generální ředitel společnosti Home Credit a. s., a dodává: „Nadále klientům garantujeme také nulové poplatky za poskytnutí a vedení úvěru, stejně jako předčasné splacení půjčky zdarma v kterýkoliv okamžik trvání úvěrové smlouvy. Naše poplatková politika i přístup ke spotřebiteli jdou nad rámec české i evropské legislativy.

Záruka spokojenosti v délce 3 měsíců od podpisu úvěrové smlouvy spočívá v možnosti vrátit celý poskytnutý úvěr bez udání důvodu. Tento krok klienta není spojen s žádnou sankcí nebo poplatkem. Pokud se rozhodne poskytnuté peníze ve stanovené lhůtě vrátit, nejsou mu za tuto dobu účtovány žádné úroky. Stačí, když úvěr v plné výši zašle zpět na účet Home Creditu.

Nabídka hotovostního úvěru se zárukou platí pro jakoukoliv variantu Telefonní půjčky Home Credit, jejíž výše se pohybuje od 10 do 150 tisíc korun. Splatnost si zákazník volí v rozmezí 10 až 84 měsíců. Vyřízení úvěru probíhá telefonicky prostřednictvím bezplatné zákaznické linky Home Creditu. Poté, co je klientovi úvěr schválen a dojde k podpisu úvěrové smlouvy, jsou mu peníze zaslány na běžný účet, případně vyplaceny na poštovní přepážce. Půjčku lze získat s RPSN od 17,00 %. K dalším výhodám Telefonní půjčky patří nulové poplatky za uzavření, vedení i předčasné splacení úvěru a také možnost dvou variant pojištění proti neschopnosti splácet.

Za dva a půl roku, kdy Home Credit Telefonní půjčku nabízí, zaznamenala bezplatná klientská linka více než 700 000 hovorů, to je v průměru 812 telefonátů každý den. Tento produkt tak významně přispívá k dynamickému nárůstu objemu hotovostních úvěrů Home Credit. Jen v prvním pololetí roku 2008 dosáhl meziroční nárůst v objemu poskytnutých Telefonních půjček 154 %. Průměrná výše půjčky po telefonu letos překročila 37 000 korun, lidé úvěr v průměru splatí za 62 měsíců. Tento typ hotovostního úvěru Home Credit nejčastěji využívají třicátníci, 54 % všech klientů tvoří ženy.

 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy