Prezentace spotřebičů DE DIETRICH

V malebném prostředí zámku Jemniště předvedla značka DE DIETRICH novou kolekci luxusních domácích spotřebičů, tentokrát především volně stojících. Všechny pračky s kapacitou 1-8 kg prádla v nerezu, černé nebo bílé barvě odpovídají svými parametry, designem i kvalitou ovládacích prvků nejvyšší kategorii domácích spotřebičů. Nakloněný buben a velká dvířka značně usnadňují vkládání a vyjímání prádla. Také celá řada nových chladniček představuje špičku na našem trhu. V nabídce jsou tzv. americké chladničky v nerezovém, bílém nebo černém provedení, ale i klasické kombinace. U kombinovaných chladniček je výjimečný systém ICS, odstraňující etylén uvolňovaný ze skladovaného ovoce, čímž je prodlužována jeho kvalita a doba použitelnosti. Pouze u značky DE DIETRICH je tento proces zaručen po celou dobu životnosti spotřebiče bez nutnosti zásahu obsluhy. Pozornosti návštěvníků neunikla ani vakuovací nádoba v těchto chladničkách. Mezi myčkami upoutaly 2 nové modely Quattro s možností současného mytí rozdílnými programy v horním a spodním koši, ale také myčky v klasickém provedení pro náročné, avšak konzervativnější zákazníky. Také tyto myčky jsou dodávány v módním nerezu, černé barvě nebo v bílém provedení.

Nové vestavné spotřebiče byly předvedeny již na jaře letošního roku, přesto nešlo přehlédnout především pyrolytickou troubu MATRICS, bílou indukční desku, plynovou desku se senzorový ovládáním a designově zajímavé odsavače par. Zaujaly rovněž modulární desky jako indukční deska WOK, indukční deska CONTINUUM, deska Teppan Yakki pro milovníky japonské kuchyně i plynová deska s jedním velkým hořákem s možností použití pánve WOK.

 Atraktivnost těchto spotřebičů, určených pro nejnáročnější klientelu, podtrhlo reprezentativní prostředí zámku Jemniště s přilehlým parkem a zahradou, nádherné počasí i krátký koncert klasické hudby v přilehlé kapli.

 

Značka domácích spotřebičů DE DIETRICH patří do portfolia značek skupiny FAGOR ELECTRODOMESTICOS, pátého největšího výrobce bílé techniky v Evropě. V  současné době disponuje 16 výrobními závody ve Španělsku, Francii, Polsku, Itálii, Maroku a Číně a pobočkami na 5 kontinentech. Exportuje do 100 zemí celého světa. Další propojování do mezinárodních struktur, inovace výrobků a služeb a udržitelný rozvoj jsou základními pilíři strategického plánu na léta 2009-2012.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy