Omnia Architectura – malá úsporná sanita pro dům, byt i byznys (15.12.2008)

Nové, zmenšené WC a bidet Omnia architectura compact od firmy Villeroy & Boch představuje inovativní, na míru šité řešení pro malé koupelny  i komerční sektor. WC Omnia architectura compact, jehož rozměry byly zmenšeny na 35,5 x 48 cm, je vybaveno funkcí Aquareduct pro úsporu vody - na jedno spláchnutí spotřebuje pouhých 4,5 l. Cena WC začíná přibližně na ceně 5825 bez DPH, cena bidetů od 5450 bez DPH. Obojí je možno objednat v bílé nebo pergamon barvě s povrchem Ceramicplus pro snadnou údržbu. Díky funkcím Soft Closing a Quick Release je nyní hygieničtější, tišší a snáze se čistí. Bidet i WC Omnia architectura compact jsou v perfektní harmonii, čímž umožňují architektům dosáhnout konsistentního designu s ideální kombinací komponentů. Oba sanitární prvky mají stejný tvar, velikost i stejný úchvatný design.

Řada Omnia architektura Villeroy & Boch má impozantní a moderní design a nabízí mimořádně příznivou cenu. Kolekce Omnia architectura se skládá ze 36 sanitárních prvků.

 

Inovace v oblasti pisoárů:

flexibilní přívod vody, úsporné splachování, jednoduché čištění

Pisoáry neoprávněně stojí na okraji zájmu, přestože jsou zvláště důležité v komerčním sektoru, ale do svých koupelen si je instaluje stále více rodin s větším počtem mužských členů. Villeroy & Boch vyvinul pro pisoár Omnia architectura nový přívod vody s flexibilní hadicí, což znamená, že připojení je snadné a bez nutnosti pokládat přívodní potrubí nebo vrtat do zdi nové otvory a lze jej dokonce zavěsit na již existující přípojku.

 

Ale to není zdaleka vše, firma Villeroy & Boch zašla v inovaci pisoárů ještě dále a zaměřila se na úsporu vody. Nová konstrukce splachování se tak pyšní spotřebou pouhých 0.8 litru na jedno spláchnutí. Běžné splachovací systémy přitom zpravidla spotřebují mezi dvěma a třemi litry vody na jedno spláchnutí. Nový sifon však nešetří pouze vodu, snižuje také náklady na údržbu, protože na rozdíl od ostatních řešení pro úsporu vody jej není třeba každých šest měsíců měnit.

 

Díky využití nejnovějších vědeckých poznatků při navrhování pisoáru Omnia architectura firma Villeroy & Boch úspěšně optimalizovala sklon zadní stěny pro maximální redukci cákání. Nový vnitřek pisoáru také zabraňuje cákání vody přes okraj během splachování. Velký vstupní otvor také znamená, že je větší pravděpodobnost „zásahu cíle“, zatímco větší šířka zpříjemňuje užívání pisoáru. Keramické sítko výpusti zabraňuje, aby se do výpusti dostaly nežádoucí částice. To ve velké míře usnadňuje čištění a údržbu. Pisoár Omnia architectura je k dispozici ve dvou variantách: s přívodem shora nebo se skrytým přívodem.

 

Soubor sanitární techniky Omnia nabízí obchodnímu sektoru nová inovační  řešení šitá na míru

Prostřednictvím souboru sanitární techniky Omnia vytvořil Villeroy & Boch mnohostranný výběr produktů pro soukromý i obchodní sektor, který umožňuje architektům a projektantům propracovat a navrhnout každý detail jejich osobního přístupu kreativním způsbem, čímž je možné dosáhnout realizace interiéru, zajímavé jak z hlediska designu, tak i z ekonomického pohledu. Výrobky řady Omnia se mohou pyšnit mimořádně přitažlivým moderním designem a nabízí za vynaložené finanční náklady extrémně dobrou hodnotu.

 

Doporučený seznam prodejců Villeroy & Boch :

House of V&B Concept – např. koupelnová studia SYKORA HOME, PTÁČEK, KREINER.

 

www.villeroy-boch.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy