ZAŘÍDIT SI BYT JE HRA

Indeco, jeden z největších výrobců skříní na míru, pokračuje i tomto roce v progresivním rozšiřování služeb a možností pro své zákazníky.  Jsou to především ti zákazníci, kteří se nebojí pojmout zařizování interiéru jako hru, která může přinést nevšední a moderní výsledky.

Novinkou je, že tato hra teď nemusí ani moc stát. 

 Ve spolupráci se společností Essox totiž společnost Indeco připravila exkluzivní produkt v rámci splátkového prodeje. Jedná se o úvěr bez navýšení s rozložením splátek na dva a půl roku s akontací pouze 30 %.

 Společnost Indeco se pohybuje na našem trhu již patnáctým rokem. Za tu dobu si už stačila vybudovat stabilní zázemí, o čemž hovoří téměř 90 prodejních míst na území ČR, 186 velkoodběratelů a 24 autorizovaných zástupců. Vestavěné skříně s nepřebernou paletou barev i materiálů obohacuje stále novými možnostmi, včetně praktických doplňků. Alfou a omegou pro Indeco je především zákazník, pro kterého připravuje stále něco nového.

 Lákavou úvěrovou nabídku připravila společnost Indeco na základě zvýšené poptávky po nové koncepci Men's view/Women's view, kterou si můžete prohlédnout na jejich webových stránkách www.indeco.cz.

V případě jakýchkoliv dotazů či připomínek volejte na bezplatnou infolinku 800 200 222.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy