EKONOMICKÉ STAVBY získaly titul firma roku 2008

ES Polska, dceřiná společnost firmy Ekonomické stavby (ES), která je předním výrobcem zděných rodinných domůČeské republice, na Slovensku a v Polsku, získala titul Lídr společenské odpovědnosti a certifikát Firma roku 2008. Cenu, která byla letos udělována poprvé, převzal Michal Jalovecký, ředitel ES Polska, na jejím slavnostním udílení.

 

Porota programu Lídři společenské odpovědnosti firem ocenila ES Polska za klientský program Dialog – systém komunikace se zákazníky, dále za přínos firmy v oblasti zavádění technologií šetrných k životnímu prostředí díky výstavbě nízkoenergetických domů a také za investice do lidských zdrojů.

 

První ročník udílení titulu Firma roku proběhl pod záštitou Institutu filozofie a sociologie Polské akademie věd. Cílem této iniciativy je rozšíření zásad zodpovědného podnikání v polských firmách. Vítězové jsou vybíráni porotou programu, která se rozhoduje na základě materiálů dodaných účastníky, názorů veřejně prospěšných společností a názorů čtenářů časopisu Forum Biznesu, který je přílohou časopisu Gazeta Prawna. Mezi základní kriteria výběru patří míra zaangažování firem v oblasti charity a sponzoringu, politika firmy jako zaměstnavatele a další pozitivní aspekty činnosti firmy. Vybrané firmy pak získají titul Lídr společenské odpovědnosti a certifikát Firma roku, neboli licenci a grafický znak s právem jeho užití v dokumentech, produktech a propagačních materiálech. Získaný titul potvrzuje status firmy jako solidního partnera s citlivým přístupem k potřebám okolí a společnosti a se kterým je dobré se spojit a spolupracovat.

 

 

O společnosti Ekonomické stavby

Ekonomické stavby jsou předním výrobcem zděných rodinných domů, který každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 400 domů. Už od počátku své činnosti se zaměřuje na kvalitu a šíři nabídky služeb, která je svým rozsahem na trhu ojedinělá.

Cílem Ekonomických staveb je zpřístupnit bydlení v rodinném domě co nejširšímu spektru zákazníků, čehož dosahují širokou nabídkou služeb – od individuálního projektu, přes vyřízení stavebního povolení a zajištění financování až po samotnou realizaci – a příznivými cenami. Ekonomické stavby chtějí být spolehlivým a stabilním partnerem pro výstavbu rodinných domů, který vždy nabízí něco navíc.


 

Více informací na www.ekonomicke-stavby.cz
Další zprávy z Ekonomických staveb


 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy