Kombinace komfortu a stylu – řada Lifetime nyní dodávána i v bílé barvě

V podobě řady Lifetime, která díky množství praktických a dobře ukrytých detailů odpovídá všem nárokům na komfortní i stylové vybavení koupelen, využila firma Villeroy & Boch nejnovější ergonomické poznatky a vytvořila tak ucelenou koncepci, jakou svět doposud v oblasti vybavení koupelen nespatřil. Kolekce Lifetime se skládá ze sanitárních prvků, nábytku, vany a sprchových zástěn, které byly všechny optimalizovány, pokud jde o pohodlí, snadné užívání a přístupnost. Výsledkem je množství malých, neviditelných pomocníků, díky kterým je používání koupelny snazší a pohodlnější.

 

Bílá koupelna – univerzální a nezávislá

Funkční nábytek Lifetime je nyní k mání i s bílými čelními stěnami a korpusy.

Nová barva je dále odpovědí na časté požadavky na specifický styl vybavení: bílá je v koupelnách i nadále důležitou barvou a je tou pravou volbou pro ty, kteří chtějí zůstat flexibilní a kteří se chtějí vyhnout krátkodobým trendům. Bílá je čistá, ryzí a strohá, a skýtá tak velký prostor pro použití jemných, harmonických barev nebo výrazných odstínů a dodat tak interiéru nádech osobitosti. Design stěn a podlahy v kombinaci s příslušenstvím jako jsou ručníky, nádoby na mýdlo či závěsy – to vše skýtá nebývalý prostor a nekonečnou škálu možností. Zákazník má nyní na výběr z celkem pěti možných barevných kombinací s původními čelními stěnami v provedení Red velvet s texturovaným lakem a variantami korpusu s dřevěným povrchem v provedení Acacia nebo Walnut.

 

Bezpočet inteligentních řešení – komfort a funkčnost

 

Všechny prvky řady Lfetime nabízí kromě bezpočtu variant vzhledu také inteligentní funkce pro vyšší komfort – ty jsou určeny především těm, kteří vědí přesně, co chtějí a potřebují. To proto, že Lifetime nabízí vhodné nápady a řešení pro každou situaci a každý vkus – až do nejposlednějšího detailu. Z koupelny se stává kokpit, kde je vše důležité na dosah ruky. „Neviditelná“ zapuštěná madla pod umyvadlem představují pevnou oporu a stabilní vozík s kolečky s možností aretace může sloužit také jako pohodlná sedačka při nanášení make-upu nebo při holení. K mání je také plochý kryt odpadní výpusti, díky kterému je oblast pod umyvadlem neuvěřitelně prostorná a skýtá dostatek místa pro pohodlné sezení přímo před umyvadlem.

 

Nábytek této série také přináší další impozantní funkce: sklápěcí přihrádka toaletní skříňky se sklápí v ideální výšce tak, že ani při úplném otevření nenaráží do umyvadla. WC nábytek je navržen tak, aby ladil s nezvykle dlouhými WC a bidety a nejen že vyváří úložný prostor, ale představuje také užitečnou oporu při sedání či vstávání. Toaletní skříňka je otočná v úhlu 360° a je tak snadno přístupná ze všech možných pozic. Otevřené skleněné poličky a nejrůznější důmyslné přihrádky poskytují úložný prostor, zatímco praktický věšák na prádlo udržuje v koupelně pořádek. Díky měkkému osvětlení je na stěnu připevněná polička ideální pro každého, kdo si cení komfortu stejně jako elegantního vzhledu.

 

www.villeroy-boch.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna