Loop – nejkrásnější umyvadlo roku 2008

Nová řada výjimečných toaletních umyvadel Loop značky Villeroy & Boch sbírá jedno uznání za druhým, a to nejen mezi konečnými zákazníky. Chicagské Muzeum Architektury a Designu ocenilo v mezinárodní soutěži  netradiční tvar a estetickou čistotu provedení a přidělilo mu nejvyšší uznání - The Good Design Award 2008.  Sanitární keramika světového výrobce Villeroy & Boch patří k inovátorům v oboru a pravidelně získává ceny za mimořádný design i technický přínos.

 

Nové varianty úspěšné řady umyvadel Loop & Friends jsou určeny pro nábytkovou řadu Central Line Fashion a Central line Standard. Výrazná elipsa umyvadla harmonicky zapadá do obdélníkového keramického panelu. Interakce mezi těmito zjevnými protiklady vytváří moderní vzhled a citlivě kombinuje funkce a emoce. Přímé linie keramického povrchu podtrhují prostou eleganci celkového efektu a skýtají také nadstandardní odkládací prostor. Keramický kryt odpadu dodává umyvadlu hladký, čistý vzhled.

 

Nová toaletní umyvadla Loop jsou k dispozici ve třech velikostech, jmenovitě 80 cm, 100 cm a jako 130 cm široké dvojité umyvadlo. Mísy jednoduchých umyvadel mají velkorysé rozměry a mohou být vybaveny vpustí ze zdi nebo jednootvorovou či tříotvorovou baterií

 

Dvojité pojetí umyvadla je vizuálně skutečně atraktivní. Zvolili jsme pro něj výrazně protáhlou elipsu s jediným napouštěcím kohoutem uprostřed – prostor umyvadla tak získá obzvláště nápadný vzhled a je tak ideální pro ty, kteří hledají něco jedinečného a kteří se nebojí odvážných nápadů při řešení interiéru. 

 

Nová toaletní umyvadla Loop nabízejí bezpočet kombinačních možností s všestrannou řadou nábytku Central Line a jsou doplněna o dvě nové vysoce lesklé povrchové úpravy Glossy Black a Glossy White, které zažívají svou premiéru na SHK 2008.

 

Více o kolekci myvadel Loop & Friends od Villeroy & Boch:

Ryzí keramika, čisté geometrické tvary a design, který zaujme svou mimořádně prostou elegancí – tento přístup byl sotva kdy doveden k takové dokonalosti, jako v případě řady umyvadel Loop & Friends od Villeroy & Boch. Ať už je to kruhový tvar, čtverec, obdélník, elipsa nebo extravagantní křivky nového designu NewWave, rozmanitá a všestranná umyvadla Loop nemohou zklamat. Tajemství úspěchu řady Loop je ve skutečnosti poměrně prosté: nadčasové křivky, prosté materiály a strohý design vytváří velké možnosti při návrhu osobité koupelny.


 

www.villeroy-boch.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna