Sáhněte si na POROTHERM ve stálé expozici

Celoroční přehlídka zdicího sortimentu POROTHERM i lícových cihel a keramických dlažeb TERCA Klinker je připravena pro návštěvníky stálé vzorkovny Dům a byt v Praze 4. Mohou se zde nejen na vlastní oči přesvědčit o kráse a širokých barevných možnostech lícovek, ale také získat odpovědi na dotazy týkající se výstavby a materiálů POROTHERM. 

 

Přehledně uspořádaná expozice společnosti Wienerberger nabízí zájemcům o výstavbu možnost se zblízka seznámit s celou šíří sortimentu cihel POROTHERM.

 

Jednotlivé cihly jsou v expozici nejen vystaveny, ale stavebníci zejména ocení vlastní ukázky provedení zdiva. Mohou si zde například sami změřit jeden milimetr širokou ložnou spáru u zdiva z broušených cihel POROTHERM CB. Shlédnout lze také zabudování tepelné izolace do systému drážek u okenního otvoru, díky čemuž se naprosto minimalizuje riziko vzniku lineárních tepelných mostů a s nimi souvisejícího úniku tepla zdí a naopak ochlazování zdiva uvnitř místnosti. Seznámit se je možné i s revoluční technologií zdění POROTHERM DRYFIX.SYSTEM, která umožňuje zvládnout realizaci hrubé stavby rodinného domu za méně než týden.

 

Pro zájemce o designové doladění bydlení, nebo o pořízení bezúdržbové fasády je určena přehlídka všech typů, struktur i barevných odstínů lícových cihel, pásků a dlažeb  TERCA Klinker. Zajímavou ukázku použití lícovek  zde představuje například krb, který návštěvníkům podává jasný důkaz o jejich nadčasovosti a eleganci.  Nabízí tak výborný  tip na využití tohoto ušlechtilého materiálu i v interiéru.

 

Expozici společnosti Wienerberger zájemci naleznou ve stálé stavební vzorkovně Dům a byt v Praze 4, ulice Na Pankráci 57, tel. 602 172 232.  Další informace lze získat na www.porotherm.cz.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba