Závěsné kombi Eco WC GURSTAVSBERG

Unikátní NORDIC závěsný kombi klozet švédského výrobce GUSTAVSBERG vyplnil mezeru na českém a slovenském trhu se sanitární keramikou.  Konečně se tak splní přání mnoha hospodyněk toužících po snadném a rychlém úklidu toalety, aniž by musely investovat nemalé peníze do předstěnových instalací pro závěsné WC, bourat a přestavovat celou koupelnu!

 

Nový závěsný kombi klozet NORDIC nabízí mnoho výhod najednou. Zavěšení na zeď trvá sotva pár minut a vaše WC se jako kouzlem promění. V ceně toalety je navíc speciální rychloupínací Lift-off Wc sedátko pro ještě snadnější úklid, které lze jednoduchým pohybem vysadit a bez námahy dokonale umýt celý povrch mísy. Ušetříte nejen za podmítkový splachovací systém, ale i při každodenním používání. Uvnitř vodní nádržky se ukrývá kvalitní ekologicky šetrný splachovací systém Geberit se minimální spotřebou pouhých 2,5 /4 l.  

NOVINKA

Designově ucelená řada NORDIC obsahuje umyvadla, závěsné i stojací toalety, bidety, a to v mnoha provedeních a velikostech.

  

Historie značky Gustavsberg  sahá až do roku 1640 a je známa vysokou kvalitou a dlouhou životností, na všechny své keramické výrobky poskytuje 10tiletou záruku. Důkazem nadstandardní kvality je i skandinávský certifikát NORDIC QUALITY, který hodnotí celou škálu kritérií včetně servisu a dostupnosti náhradních dílů. Garantuje například, že klozety splachují po celém svém obvodu a opláchnou 100% povrchu mísy.

  

 

TIP PRO VÁS:

 

NAPLÁNUJTE SI VLASTNÍ GUSTAVSBERG KOUPELNU A WC

Na www.gustavsberg.cz  si můžete zdarma stáhnout plánovač koupelen – zcela jednoduchý na ovládání, stačí zadat rozměr vaší koupelny a můžete si vytvořit půdorys i trojrozměrný pohled na vaši koupelnu s produkty Gustavsberg. Na veškeré technické dotazy vám zdarma odpoví odborný konzultant přímo v prodejně Gustavsberg. 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna