Švédské multifunkční boxy GUSTAVSBERG

Už máte představu, jak si zařídit koupelnu? Máme pro vás čtyřnásobné potěšení - masáž, aromaterapii, páru i solárium - to vše můžete mít doma v jednom boxu. Jmenuje se Solarica– multifunkční sprchovací kabina švédského výrobce GUSTAVSBERG, která nabízí 4 relaxační funkce v jednom. Každý den se tak můžete cítit jako v ráji. Pohodlně se usadíte na židličku a necháte na sebe padat teplý déšť, užijete si léčivou a relaxační páru s vůní levandule či eukalyptu a přitom nasajete sluneční energii a vitamín D z integrovaného solária. Ani vás nenapadne, že jste ve sprše ve vlastní koupelně.

  

Solarica

Unikátní výrobek společnosti Gustavsberg kombinuje hydromasážní kabinu, parní kabinu a UVA solárium.  Solárium je vybaveno profesionálními zářivkami (6x 80 W), které bývají používány ve veřejných soláriích pro intenzivní opálení, a přitom plně respektuje citlivost kožního epidermu. Maximálního účinku dosáhnete při použití po parní lázni, kdy je pokožka maximálně hydratována. Naopak nejsou vhodné velké kapky vody, které fungují jako lupa a znásobují působení paprsků, takže by mohlo u citlivé pokožky dojít k jejímu poškození. Digitální displej uvnitř kabiny umožní pohodlné ovládání páry, osvětlení, solária nebo rádia a nic vás tak nevyruší ze snové relaxace. Součástí je difuzér pro aromaterapii s esencemi z levandule a eukalyptu. Instalaci kombi kabiny Solarica provede odborný technik firmy Gustavsberg zcela zdarma a zároveň vám vysvětlí její ovládání a správné používání.

 

DUHOVÝ DÉŠŤ

Artica & Logica

Proč zbytečně utrácet v lázních, když můžete mít wellness přímo ve své koupelně? Multifunkční kabiny Gustavsberg se stanou vaší soukromou relaxační oázou. Artica a Logica – je dobré zapamatovat si jejich jména. Každá má svá specifika a nezaměnitelný půvab.

 

Artica – chromoterapie, aromaterapie, skotské střiky, parní lázeň, masáž zad, masáž ramen, a to vše v pohodlí domova. Už staří Egypťané, Řekové i civilizace na Dálném východě léčili tělo i duši pomocí barev. Vyzkoušejte překvapivě účinné působení barevného světla, aniž byste se museli vzdát ostatních wellness výhod. Instalace zdarma.

 

Logica – box s posuvnými dveřmi v čtvrtkruhovém, čtvercovém nebo obdélníkovém půdorysu. Vyberte si verzi buď pouze s hydromasáží nebo s hydromasáží doplněnou funkcí parní sauny s možností aromaterapie. Může na vás buď příjemně pršet, nebo masážní trysky zbaví vaše svaly zbytečného napětí, varianty čtverec, čtvrtkruh nebo rohová verze.

 

SPRCHA S PARNÍ LÁZNÍ

Simplistica 

Multifunkční kabiny Simplistica od Gustavsbergu kombinují masážní,sprchovou a parní kabinu v jednom. Stropní sprcha tropického deště je navíc doplněná mlžícími tryskami. Prohřátí a uvolnění svalů silným proudem vody z masážních trysek spojíte s důkladnou hydratací pleti a zklidněním mysli v páře s aromaterapeutickými esencemi. Co víc si přát po náročném dni? Volit můžete rohovou variantu nebo samonosnou variantu doprostřed koupelny o rozměrech 102x92x232 cm. Obě jsou vybaveny generátorem páry a difuzérem pro aromaterapeutické esence.

 

 

ŠVÉDSKÉ TRIKY PRO DELŠÍ ŽIVOTNOST A SNADNĚJŠÍ ÚDRŽBU

Třikrát delší radost z páry

Od roku 2008 mají parních kabiny Gustavsberg parogenerátory nové generace zabudovaný patentovaný nerezový parogenerátor nové generace, jehož životnost je třikrát delší než u jiných výrobků podobného typu. Při saunování v páře jednou týdně je jejich životnost delší než 10 let.

 

Clearglass na skleněných sprchových a vanových zástěnách

Všechny naše skleněné povrchy jsou ošetřeny technologií Clearglass. Pracuje na stejném principu vodoodpudivosti jako E+ glazura, ale jelikož se jedná o sklo, je tenký voduodpuzující film nanášen až na hotový výrobek. Z toho důvodu je třeba ochranný povrch Clearglass jednou nebo dvakrát ročně obnovovat. Clearglass si můžete objednat tam, kde jste zakoupili zástěnu, nebo prostřednictvím internetu na našich stránkách.

 

Ochrana proti vodnímu kameni

Pokud doma používáte varnou konvici, dobře víte, jak se časem může zanést vodním kamenem. Narozdíl od většiny multifunkčních kabin na trhu nabízí Gustavsberg automatickou ochranu proti vodnímu kameni. Zabudovaný magnetický systém upravuje polaritu protékající vody a obsažené minerály se nestíhají v rozvodech usazovat. Není třeba trysky obtížně vyjímat a čistit.

 

Více informací na www.gustavsberg.cz

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna