Vanová krycí deska Kaldewei pro větší komfort a pohodlí v koupelně

V naší hektické a rychlé době nabývá koupelna coby refugium, kam se můžeme uchýlit k regeneraci, stále většího významu. Koupelová vana přitom slouží jako oáza klidu, do níž je možno ponořit se na hodiny uvolnění a uniknout od každodenních povinností. Koupající se osoba si nevyhrazuje čas jen na své přípravy, ale i pro následnou relaxační fázi. Neboť ta je po velmi příjemném pocitu prožitém při koupeli ve vaně obzvláště intenzivní. Kaldewei, evropská jednička na trhu v oblasti koupelových a sprchových van ze smaltované oceli o síle 3,5 milimetrů, nabízí pro ideální relaxaci po koupeli novou vanovou krycí desku, na níž je možno optimálně relaxovat a ponořit se do sebe.

 

Vanová krycí deska Kaldewei a příslušný polštářek zajišťují pohodlnou klidovou pozici

 

Vanovou krycí desku Kaldewei v béžové barvě je možno jednoduše položit na koupelovou vanu ze smaltované oceli jako pohodlnou plochu k ležení.  Ta je upevněna ve čtyřech bodech vždy v rozích koupelové vany. Je k dostání v rozměrech 180 x 80 a 190 x 90 centimetrů. Vysoce kvalitní a ručně šité čalounění je vodoodpuzující a zásluhou náplně z pěnové hmoty a separátního polštářku zaručuje pohodlnou klidovou pozici. Tak je možno hned několikrát využít vanu, která je ve většině případů tím největším objektem v koupelně.

 

Variabilní možnosti použití: lehátko, odkladová plocha nebo sedačka

 

Je lhostejno, jestli jako lehátko, odkladová plocha nebo sedačka, funkce vanové krycí desky Kaldewei jsou velmi rozličné. Skládá se ze tří prvků, které mohou být využity dohromady nebo jednotlivě. Tyto tři prvky je možno vzájemně spojit tlakovými body, takže vznikne velkorysá plocha lehátka, která se rozprostírá přes celou vanu. Jednotlivý prvek lze položit uprostřed jako můstek přes vanu. Ten pak zajišťuje to, že jsou knihy, časopisy nebo nápoje po dobu koupele ve vaně vždy pohodlně k dosažení. Jeden nebo i dva prvky vanové krycí desky se optimálně hodí jako sedačka, když se chceme uvolněně věnovat tělesné péči.

 

Vanová krycí deska Kaldewei výrazně zvyšuje jednoduchými prostředky komfort a pohodlí v koupelně. Je úplně jedno, jestli po koupání, po sprchování, při úpravě účesu nebo také jako zvýšená plocha, na kterou se mohou postavit děti,  vždy je citelným příspěvkem ke zvýšení duševní pohody. A zásluhou sympatického designu vytváří uzavřená vanová krycí deska Kaldewei příjemné, útulné prostředí v koupelně.

 

 

 

Pramen: Franz Kaldewei GmbH & Co. KG..

Více na www.kaldewei.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna