Podnikatelské úvěry Raiffeisenbank

Mějte pro svou firmu jistotu finančních rezerv i dostatek prostředků na financování investic a běžného provozu. Raiffeisenbank Vám nabízí širokou škálu úvěrů pro Vaše podnikání, nyní až do výše 5 milionů korun. Vyberte si takový typ úvěru, který nejlépe reflektuje potřeby Vaší firmy.

Ať podnikáte v jakémkoliv odvětví, chcete, aby se firma úspěšně rozvíjela. Proto potřebujete spolehlivého finančního partnera, který Vám nabídne efektivní řešení pro každou příležitost a flexibilně se přizpůsobí Vašim požadavkům. Raiffeisenbank pro Vaše podnikání připravila celou řadu úvěrových i jiných produktů, které Vám pomohou s realizací plánovaných investic, s financováním běžného provozu či s překlenutím doby splatnosti pohledávek.

Například s Podnikatelskou rychlou půjčkou získáte finanční prostředky až do výše 5 milionů korun na financování provozu i investičních záměrů. Sami si zvolíte dobu splatnosti i dobu fixace úrokové sazby a ještě získáte zdarma pojištění proti neschopnosti splácet v případě nemoci. Je čistě na Vás, zda se rozhodnete úvěr zajistit nemovitostí či nikoliv. V případě jištění nemovitostí, pro Vás obstaráme odhad její ceny zcela zdarma. Pořídíte-li si současně s tímto produktem i Podnikatelský kontokorent, získáte Podnikatelskou rychlou půjčku bez poplatku za poskytnutí. Navíc Vám všechny produkty posoudíme na základě jediné žádosti.

Pokud chcete mít k dispozici pohotově rezervu na provozní výdaje, ideálním úvěrovým produktem pro Vás je Podnikatelský kontokorent. Získáte tak prostředky až do výše 3 milionů korun. S kontokorentem neplatíte žádné úroky z nečerpané částky a splatit jej nemusíte ani jednou ročně. Vyhodnocení žádosti a poskytnutí úvěru Vás navíc nic nestojí. Získání Podnikatelského kontokorentu je velmi jednoduché, stačí Vám pouze jedno daňové přiznání. Zdarma také nabízíme pro podnikatele pojištění proti riziku smrti z jakékoliv příčiny, a trvalých následků způsobených úrazem s rozsahem alespoň 50 %.

Další výhodnou formou financování je Podnikatelská hypopůjčka. V případě, že Vaše příjmy nesplňují standardní požadavky na poskytnutí úvěru a přitom disponujete nemovitostí, je pro Vás tento kombinovaný produkt tím pravým řešením. Na základě poskytnutého zajištění a bez dokládání účelu půjčky tak můžete získat potřebné prostředky až do výše 3 milionů korun. Podnikatelskou hypopůjčku si můžete přizpůsobit podle svých vlastních potřeb. Zvolte si například fixaci úrokové sazby na 1, 3, 5, 7 či 10 let nebo v době změny fixace úrokové sazby využijte možnost předčasného splacení či mimořádné splátky.

Málokteré podnikání se v současné době obejde bez vozidla. Uvažujete-li o novém automobilu, ať už osobním či nákladním, nebo plánujete rozšíření vozového parku, využijte financování formou leasingu od Raiffeisenbank. Jednoduše a rychle Vám poskytne finance ve výši od 150 tisíc do 1 milionu korun.

Nevíte, jaký typ produktu je pro Vaše aktuální potřeby ten nejlepší? V Raiffeisenbank Vám chceme maximálně vyjít vstříc a usnadnit Vám výběr optimálního financování. Proto náš bankovní poradce Vaši žádost nejprve na počkání vyhodnotí a nabídne Vám nejvyšší možnou částku, kterou Vám můžeme půjčit. Až poté Vám poradí s volbou ideální varianty úvěru či vhodnou kombinaci několika produktů.

Naši profesionální podnikatelští poradci jsou speciálně školeni pro firemní bankovnictví. Proto se na ně můžete kdykoliv s důvěrou obrátit při řešení každé problematiky vyplývající z Vašeho podnikání. Filozofií firemního bankovnictví Raiffeisenbank je přistupovat ke každému klientovi a jeho specifickým potřebám zcela individuálně. Váš úspěch považujeme za náš společný zájem. Spolu s již 140letou tradicí, dlouholetou znalostí českého trhu a silným zázemím mezinárodní skupiny Vám tak Raiffeisenbank může nabídnout spolehlivé partnerství pro Vaše podnikání.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy