Nová kampaň RSTS šetří přírodu i peněženku

Slovo „ekologie“ se dnes skloňuje ve všech pádech, ale Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) nechce jen mluvit. Jako první spořitelna na trhu přichází s komplexní a fungující podporou financování úspor energií. Nová ekologická kampaň přináší výhodné Zelené úvěry na financování úsporných řešení, mimořádné Zelené bonusy, slevovou kartu Více domova a další výhody pro všechny, kdo chtějí šetřit přírodu i svou kapsu. Akce platí od 20. července.

Zelené úvěry
RSTS přináší konkrétní podporu pro financování energeticky úsporných řešení, která šetří peníze klientů a současně i životní prostředí. Úvěry, které si klienti vezmou na financování moderních úsporných řešení, RSTS nazvala „zelenými“, nejedná se ale o žádné „záhadné“ nové úvěry se spoustou komplikovaných podmínek. Specialisté v RSTS dobře vědí, že všechna moderní řešení bydlení jsou úsporná, ať už se jedná o zateplení, výměnu oken či alternativní zdroje energie. Nechtějí proto omezovat klienty zbytečně složitými parametry úvěrů a vybírat za ně ta „jediná správná“ řešení.

Široké využití
Zelené úvěry lze využít na financování široké škály bytových potřeb, jako je výměna oken, kotle či střechy, zateplení, pořízení fotovoltaických systémů či alternativních zdrojů energie. Financovat s nimi je možné také projekty, které splňují podmínky získání dotace z programu Státního fondu životního prostředí „Zelená úsporám“. A protože RSTS svým klientům důvěřuje, k získání všech výhod spojených se Zeleným úvěrem stačí pouze čestné prohlášení, že klient použije polovinu zapůjčených finančních prostředků na ekologický účel, tj. na rekonstrukci moderními technologiemi, alternativní zdroje energie, respektive na jakýkoli účel z programu Zelená úsporám.

Maximální jednoduchost
RSTS chce vždy přinášet řešení, která jsou nejen výhodná, ale také srozumitelná, jednoduchá a odpovídající reálným potřebám klientů. Kromě absolutní jednoduchosti v účelovosti úvěrů a  podmínkách jejich získání tedy kampaň zahrnuje i další opatření k maximálnímu usnadnění celého procesu. Pro realizaci projektu si klient zvolí dodavatele zcela dle své volby, kterou RSTS neomezuje žádným seznamem speciálně certifikovaných firem. Navíc RSTS zájemcům zdarma poskytne ucelené poradenství specialistů školených na financování energeticky úsporných řešení (včetně programu Zelená úsporám).

Zelená prémie
Ke každému Zelenému úvěru obdrží klient na svůj účet u RSTS bonus v podobě mimořádné „zelené prémie RSTS“ ve výši 3 000 . Zároveň ke každému Zelenému úvěru s ekologickou účelovostí klient získá certifikát, stvrzující, že se jeho držitel rozhodl chránit přírodu a jednat ekologicky.

Odklad splátek u úvěrů na FV
Fotovoltaické panely přeměňují sluneční záření na elektrickou energii a přinášejí tak více než jen úsporu. Fotovoltaiku, tedy technologii pro čistou a ekologickou výrobu elektřiny, mají specialisté z RSTS důkladně prověřenu a pokládají ji za moderní opatření s obrovským potenciálem. Proto RSTS zájemcům o pořízení fotovoltaiky poskytne právě nyní unikátní výhodu – možnost odkladu splátek až do spuštění zařízení do provozu. Splácet úvěr tedy klienti začnou až tehdy, kdy již budou využívat všech výhod svého nového zařízení!

Karta Více domova nazeleno
Navíc klienti od RSTS k Zelenému úvěru získají kartu Více domova, se kterou mohou čerpat zajímavé slevy u partnerů akce, renomovaných odborníků z oblasti úsporných řešení. Pro ještě další ulehčení uzavřela RSTS v každé kategorii moderních řešení bydlení spolupráci s jedním partnerem. Každý z partnerů přináší klientům RSTS zajímavou nabídku s vysokou nadhodnotou a slevami až 40 %.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavební spoření