SHAPE - Individualita do posledního milimetru

Vytvarujte novou koupelnu! Na míru šitý program nábytku Shape od společnosti Villeroy & Boch nabízí absolutní pocit volnosti při plánování a zařizování koupelen všech velikostí i půdorysů. Nový program se skládá nejen ze standardních úložných jednotek, polic a umyvadlových skříněk v předem daných velikostech, ale také z flexibilního nábytku, který může být upraven přesně na míru podle individuálních přání a požadavků jednotlivých zákazníků. Řada Shape je ideálním řešením pro atypické prostory nebo všude tam, kde potřebujete maximálně využít každičký centimetr. Vybírat můžete z pěti povrchů podle posledních trendů.  

Nové tvary a velikosti

Světový výrobce zařízení koupelen Villeroy & Boch reaguje novinkami na individuální potřeby svých zákazníků. Vrchní díly a úložné jednotky pod umyvadlo z nové flexibilní řady Shape mohou být vyrobeny v jakýchkoliv šířkách mezi 85 cm a 165 cm s přesností na milimetry. Díky svému modernímu, nevtíravému designu se mohou kombinovat s obklady a zařízením moderního, klasického i rustikálního stylu. Na míru lze objednat či upravit také police či závěsné skříňky v individuálních šířkách mezi 28 cm a 60 cm. Pro perfektní využití prostoru lze díky skleněným přepážkám a systému mobilních vnitřních přihrádek a boxů upravit či výsuvné šuplíky a úložné prostory skříněk. Umyvadlové skříňky jsou primárně určeny pro umyvadla Memento a nová umyvadla Loop & Friends  značky Villeroy & Boch montovaná na povrch, díky nimž koupelna získává ještě luxusnější vzhled. 

 

Nové barvy

Tři existující barvy – teplý tón dřeva Merano, intenzivní, tmavý Macassar a elegantní Arabesque – byly v letošním roce doplněny o moderní lesklé lakové povrchy tmavě šedou „Brilliant Antracite“ a leskou bílou „White Glaze“, oba pro korpus i čelní část nábytku. Villeroy & Boch tak může nabídnout vhodný povrch pro jakýkoliv požadavek na vybavení: expresívní dřevité tóny pro útulné koupelny, čisté lesklé barvy pro současné, moderní designy. 

 

Nové kombinace

Koupelnový nábytek Shape může být kombinován s mnohými výrobky z portfolia Villeroy & Boch, včetně nových vanových panelů ze série United, které barvou i materiálem přesně odpovídají vysoce kvalitním povrchům Shape.  Dobře koncipovaným úložným prostorem, velkorysou velikostí polic a funkčních detailů je Shape ideálním programem koupelnového nábytku pro ty, kteří vyžadují vysokou úroveň flexibility a vyplývající individuality nejvyššího standardu při plánování designu své koupelny.

 


www.villeroy-boch.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna