ART ECO přineslo 12 nových dekorů i akcent na zdravý životní styl

Příznivce kvalitního moderního bydlení určitě potěší novinka v sortimentu společnosti Kronospan. Kolekce laminovaných dřevotřískových desek ART ECO rozšířila spektrum svých dezénů o dvanáct nových vzorů a nyní tak nabízí celkem již 28 dekorů. Na jejich výběru se podíleli přední architekti i designéři, takže kolekce poskytne vynikající základ pro vznik moderních a trendy interiérů. Kromě toho, jak už název ART ECO napovídá, symbolizuje celá kolekce i zdravý životní styl, neboť všechny dekory jsou lisovány výhradně na dřevotřískových deskách se sníženým obsahem formaldehydu. Tyto desky zákazníci poznají podle označení E-LE.

 

Dvanáctkrát naprosto nově

Dezénové novinky zákazníci naleznou ve všech základních skupinách dekorů ART ECO. Potěšením je přitom skutečnost, že barevná škála se díky tomu rozšířila o světlé i tmavé dřeviny a obohatila se o naprosto nové vzory. V oblíbené skupině Dřevodekorů jsou nově k dispozici Dub Nagano, Borovice Figureas, Trnka Rosales, Jabloň Plateau a Ořech Ribera. Dekory ve skupině Fantazie rozšířily tmavé a světlé variace dezénů Twist, Imeneo a Orfeo. Příznivce klasiky, která je neustále trendy, potěší lamino v provedení Bílá Briliant, které rozšiřuje skupinu Uni- dekorů.

Díky tomuto rozšíření sortimentu v kolekci ART ECO čítá nyní celý soubor lamin společnosti Kronospan již celkem 99 dekorů. Všechny výrobky by přitom měly splňovat požadavky i velmi náročných zákazníků a poskytovat vysokou kvalitu i originalitu.

 

Široké uplatnění pro lamino

Laminované dřevotřískové desky se uplatní v mnoha odvětvích nábytkářského průmyslu. Tyto velkoplošné desky s nalisovaným dekorativním papírem se hodí jako základ pro kuchyňský a koupelnový nábytek, skříně i obývací stěny. Využití naleznou i v oblasti hotelového, školního a kancelářského nábytku či nemocničního vybavení.

Jejich plusem je široká nabídka dekorů, vysoká trvanlivost materiálu, jednoduchá a rychlá údržba. Uživatelé oceňují také výběr struktur desek, a to od hladké, přes pór rustikal, jasan pór, perličku, kancelářskou strukturu, supernatural, supermat až po rustikal finish.

 

Více informací naleznete na www.kronospan.cz.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry