Wellness pro čtyřnohé přátele je současným trendem

Kolem deseti miliónů lidí už v Německu vlastní psa a více než dvě třetiny z nich berou své čtyřnohé přátele pokud možno všude s sebou. Pejskové jsou kompletně hýčkáni a dostanou vše, co si psí srdce jen přeje. Také wellness pro psy je v současnosti trendem. Po dlouhých procházkách lesem, je doporučována zejména na podzim očistná koupel v domácí vaně, aby čtyřnohý miláček vypadal zase upraveně.

 

Odpočinek pro páníčka a jeho milé zvíře

Aby se z koupelového dne nestala nepříjemná procedura pro psa i pro člověka, je důležité pomalé přivykání čtyřnohého člena rodiny na nezvyklý koupelový prostor. A aby toto mokré potěšení nezanechalo žádné trvalé stopy ve vaně, doporučujeme při volbě koupací vany odolný materiál. Koupelové a sprchové vany značkového výrobce Kaldewei ze smaltované oceli o síle 3,5 mm jsou mimořádně odolné proti kyselinám, proti poškrábání, odření a ve srovnání s málo odolnými akrylovými vanami neposkytují ostrým psím drápům žádnou plochu, kterou by mohly poničit. Naopak jsou znamením dlouhé životnosti po celá léta. Mnozí psi však mají problémy s hladkou plochou sprchy nebo koupelové vany. Pomoc zde nabízí praktický smalt Antislip od firmy Kaldewei: Tato protiskluzová struktura povrchu zaručuje tu nejlepší bezpečnost, stabilitu a optimální oporu pro psí tlapky.

 

Kdo chce být krásný …

Pokud si pes na novou situaci zvykl a má pevnou půdu pod nohama, může být opatrně osprchován mírným proudem vlažné vody a následně namydlen šamponem pro psy s neutrálním ph. Blahodárně působící vmasírování šampónu kromě toho přispívá k tomu, že čtyřnohý přítel ztratí strach. Následně šampon důkladně spláchněte a ručníkem psa opatrně osušte. Také očista vany po psí koupeli je bezproblémová. Kaldewei zde nabízí perličkový efekt, tedy zušlechtění povrchu, jehož zásluhou voda z vany snadno odteče i s částečkami nečistot a psími chlupy.

Více informací naleznete na www.kaldewei.com.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna