Stavební spoření Wüstenrot v květnu zdarma

Kromě nejvyššího úročení vkladů stavebního spoření 2,2 % ročně má nyní stavební spoření Wüstenrot další výhodu – uzavření smlouvy zdarma.

Přesněji řečeno, uzavřete-li si smlouvu o stavebním spoření v květnu, připíše vám Wüstenrot mimořádnou prémii ve výši úhrady za uzavření smlouvy, a to až 3000 korun.

Při optimálním spoření ve výši 20 000 korun ročně získáváte od státu 3000 korun ve formě státní podpory. Při šestiletém spoření tak u stavebního spoření Wüstenrot dosáhnete čistého průměrného ročního výnosu přes 7,1 %.

Skutečnou výši výnosu ze spoření však můžou ovlivnit i různé poplatky. Stavební spořitelna Wüstenrot účtuje nejnižší poplatek za vedení účtu a kromě toho máte jako její klient jistotu, že se vám v průběhu šestiletého spoření tento poplatek nezvýší.

Stavební spoření je vaše jistota

Naše potřeby se různí, ale všichni chceme pěkně a pohodlně bydlet. A právě stavební spoření tvoří základ financování bydlení. Má totiž na rozdíl od jiných forem spoření jeden zcela specifický znak. Spořením si vytváříte nárok na úvěr. Již při uzavření smlouvy o stavebním spoření si můžete zajistit nízkou a pevnou úrokovou sazbouúvěru ze stavebního spoření jen 3,7 % ročně!

I když prozatím investice do bydlení neplánujete, vaše situace se může změnit. Se stavebním spořením máte velkou výhodu. Kdykoliv se rozhodnete např. rekonstruovat svůj byt nebo opravit dům, máte cestu k dostatečným finančním prostředkům za velmi výhodných podmínek otevřenou.

Mnoho z nás si také uvědomuje, jak je důležité mít určité finanční rezervy a zabezpečit se na stáří. Rodiče dobře vědí, kolik je stojí financování dětí na studiích. Příkladů bychom mohli uvést ještě celou řadu, ale i na tyto účely je stavební spoření vhodným řešením.

U stavebního spoření máte díky pevnému úroku z úspor a státní podpoře zaručen nadprůměrný výnos, který není na rozdíl od jiných spořicích produktů zdaněn.

Vklady stavebního spoření jsou ze zákona pojištěny až do výše odpovídající částce 50 tisíc eur, takže peníze uložené ve stavební spořitelně máte v bezpečí.

Podrobnosti o aktuální nabídce na: www.wuestenrot.cz, Zelená linka 800 225 555,

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavební spoření