Nekupujte hadí hnízdo

Jedny z prvních domácích vířivek SPA byly vybudovány už kolem roku 1960 a na stejném principu se fungují dodnes! Připadá Vám dnešní výběr obrovský? A víte, že jsou Spa vany jiné jen navenek? Zajímali jste se, jak vířivka skutečně funguje? Základní princip všech  SPA je většinou stejný: vyztužená akrylátová skořepina, provrtaná spoustou děr, ve kterých jsou silikonem zapuštěny trysky. Nekonečné potrubí je zvenku omotáno jako klubko hadů a zastříkáno montážní PU pěnou. Zde voda chladne, ztrácí sílu a navíc může kdekoliv začít unikat.

Jde to ovšem i jinak! Společnost Villeroy&Boch nabízí zcela unikátní technologii 13 výměnných JetPaksTM sedaček s bezkonkurenčním filtračním a cirkulačním systémem bez zbytečných tepelných a tlakových ztrát.

 

Nejdřív ZKUS až potom KUP!

Vířivky Villeroy&Boch jsou nejen technicky zcela unikátní, ale také mimořádné co do komfortu. Vyzkoušet si to můžete na vlastní kůži přímo v některém z koupelnových studií, které jsou prodejci této značky. Stačí zavolat a objednat si soukromou lázeň na konkrétní den a hodinu a teprve poté, co si Vaše tělo dosyta užije sportovní i relaxační masáž, rozhodnete se, jestli  Spa od Villeroy&Boch je to, co zpříjemní život Vaší rodině nebo zkvalitní služby, které poskytuje Vaše firma. V současné době je možnost na 4 místech v ČR.

 

 

 

Boch(žské) lázně ve Vašem domě!

Spa Villeroy&Boch  ze série SP-Line a SR-Line umožňují každému zákazníkovi sestavit si vlastní lázně čistě podle individuálních potřeb. Začnete tím, že si vyberete sedátka, která odpovídají vaší výšce a velikosti postavy, potom následuje to hlavní – zvolíte si vyjímatelnou opěrku s tryskami pro každou sedačku, počet a velikost trysek i typ masážního systému. Různé trysky na záda, krk a ramena jsou vestavěny v těchto JetPaksTM a většina instalace je ukryta za nimi. Každá z 13 JetPaksTM  může být bez námahy přesunuta mezi jednotlivými sedátky nebo v budoucnu vyměněna za jemnější či výkonnější masáž, pokud vás po nějaké době omrzí J. Vaši domácí lázeň můžete měnit a vylepšovat tak často, jak si budete přát.

 

Vodotěsná, s extra výkonem a malou spotřebou

90% trubek je umístěno uvnitř skořepiny vany v horké vodě, větší část instalace pak v zadní části samotných JetPaksTM  , samotná skořepina má oproti konkurenčním typům pouze 10% otvorů a spojů. Nepravděpodobnost poruchy je zřejmá, navíc má instalatér volný přístup k tryskám a instalaci a může většinu oprav/ úprav provést aniž by musel celou SPA vanu vypustit, pouhým vyjmutím opěrky.

 

Více na www.villeroy-boch.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky