Kulatá věc – Hranatá věc

Současné koupelnové trendy vyzdvihují minimalistickou střídmost, okázalou zdobnost, přírodní tóny, vzory, technicistní design i jásavé barvy. Neexistuje univerzální vkus ani univerzální trend. Liší se i samotný tvar sanitární keramiky. Kulatá nebo hranatá? Dvě možnosti a jedno správné řešení: koupelnová kolekce Subway firmy Villeroy & Boch, která současně nabízí obě varianty!

 

Pro váš životní styl

Subway představuje novou, sebevědomou estetiku. Méně je více, taková je devíza jejího tvarově dokonalého ztvárnění. Minimalistický design, který je zároveň maximálně funkční, uvádí tuto zásadu v život. Úspěch kolekce také spočívá v její mimořádně příznivé ceně.

Nápadná závěsná umyvadla jsou zlatým hřebem kolekce: lze je instalovat jak samotné, tak i kombinovat s konzolou nebo se skříňkou. Díky tomu se lze pro spodní skříňku rozhodnout i později. Ovšem dobrý design, to není pouze estetika – Subway nabízí i praktické výhody: výrazný široký okraj slouží jako odkládací plocha. Suchá a mokrá oblast jsou od sebe zřetelně odděleny. Navíc budete potřebovat pouze 10 % z původní doby na úklid, čistícího prostředku a vody, může za to revoluční povrchová úprava Ceramicplus, na které nezůstávají nečistoty.

 

Vybírat můžete umyvadla v barvě bílá, pergamon nebo manhattan

-          umyvadla ve velikostech 65 cm, 60 cm a 55 cm

-          umývátka ve velikostech 45 cm a 37 cm

-          umyvadla na skříňku ve velikostech 80 cm, 100 cm a 130 cm a dvojumyvadlo 130 cm

  

Subway v detailu

Nová generace sanitární keramiky  pod názvem Subway 2.0. navazuje na úspěch předešlých řad.

Kolekci rozšířila o nové tvary umyvadel, závěsné toalety a bidety a vlastní nábytkový program. Design keramických výrobků s více jemnými prvky, které přesvědčí technickou inovací a snadno udržovatelnou povrchovou úpravou Ceramicplus,úsporným systémem Aquareduct anebo neviditelným záchytným systémem SupraFix.

Kolekce Subway patří již od svého uvedení na trh v roce 2003 k nejprodávanější a zároveň nejkomplexnějším v moderní historii. Zahrnuje nejen desítky umyvadel různých tvarů a velikostí, ale toalety, bidety, sprchové kouty a vany. V letošním roce se úspěšná kolekce Subway rozšířila o mladistvý nábytek s výraznou tváří a prakticky řešeným úložným prostorem.

 

Více na www.villeroy-boch.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna