Modern Grace- nekompromisní retro design

Fascinace městskou architekturou a zvláštní atmosférou moderních hotelů a klubů inspirovali Villeroy & Boch k vytvoření nové kolekce, která spojuje mimořádnou rozmanitost tvarů a strohou estetiku hladkých kontur s harmonií měkkých oblých křivek: Modern Grace.

 

Nadčasově elegantní kolekce Modern Grace je ideálně namíchaným koktejlem městského purismu, filigránské jemnosti s jemným dotekem retro stylu. Nádobí je vyrobeno z mimořádně tenké porcelánu, dávající jí rafinovanou lehkost a křehkost, která je vyvážená unikátní směsicí čistých geometrických tvarů jako čtverce, obdélníky, elipsy, kruhy a válce.

 

Modern Grace Grey – ve stylu art deco

Každý kus originálem

Zdobené verze, Modern Grace Grey, odráží ducha konce 60tých let. Inovativní víceúrovňový asymetrický dekor, evokující hravou nahodilost, se pohybuje na rozhraní přírodních a geometrických struktur. Šedé tóny a vzor ve stylu art deco jsou výrazné a zároveň velmi  jemné. Toho bylo dosaženo inovativní metodou kombinující více barevných úrovní od chladných kovových tónů bílého porcelánu, přes plnou šedou barvu s matným leskem a jemným vzorem tón v tónu. Každý kus v sadě ukazuje individuální dekor.

 

Kolekce Modern Grace zahrnuje také dokonale ladící řadu luxusně a křehce působícího skla z ruční výroby a příboru ze špičkové leštěné nerezové oceli, jejichž extravagantní křivky  jsou dokonalým doplňkem pro každé moderní stolovaní.

 

Více na  www.villeroy-boch.com.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy