Odolná, krásná a nápaditá. Kronostep Wide Body dává podlaze nový rozměr!

Vypadá jako dřevo a působí tak i na dotek. Její velmi široké panely vytvářejí dojem nekonečného prostoru.  Na sebe plynule navazující linie dekoru vyhlížejí naprosto autenticky. Podlaha Kronostep Super Natural Wide Body - novinka v sortimentu laminátových podlah Krono Original - vdechuje interiéru naprosto jinou dimenzi.

 

Podlahy Kronostep Super Natural Wide Body jsou k dispozici ve čtyřech odstínech dubu - jako Dub Studio, Dub Zvětralý, Dub Harbour a Dub Skořice. Použité barevné tóny - od velmi tmavé až po medově skořicovou - umožňují stvořit naprosto rozdílný, a přitom vždy unikátně vyhlížející interiér. Matná, hluboce tištěná struktura vzoru s lesklými póry přitom napomáhá zformovat dojem vzhledu pravé bukové podlahy.

 

Na dlouhá léta
Laminátové podlahy Kronostep Super Natural Wide Body jsou vhodné pro běžně i intenzivně zatěžované prostory v domácnostech i komerčních objektech. Díky novému zámkovému systému „1clic2go“ se panely instalují velmi jednoduše, a to pouhým zakliknutím spojů do sebe. Povrchová úprava Synchro dává podlaze přirozený vzhled a je pocitově příjemná na dotek.  Panely jsou dispozici v rozměru 1285 x 242 mm, na podlahu je poskytována záruka 15 let.
 
Pro nerozhodné
Pro ty, kteří si neumějí představit podobu jednotlivých dekorů v interiéru, je k dispozici na www.krono-original.com/cz virtuální podlahové studio. V něm si lze jednoduše a rychle vyzkoušet všechny barevné možnosti i směry položení a rozhodnout se tak pro tu nejlepší variantu.

 

Více na www.kronospan.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy