Zdravý zimní spánek

Každý z nás potřebuje odpočinek k načerpání sil do nového dne. Příjemný a klidný spánek však ovlivňuje řada faktorů od teploty v místnosti až po správný výběr lůžkovin. Kvalitu a téměř 20 let zkušeností spojila společnost Klinmam  ve svých kolekcích lůžkovin Wellness. Pro zimní období a zimomřivé uživatele vyvinula vysoce hřejivé přikrývky, díky kterým se v noci nebude budit chladem.

 

Trendem dnešní doby jsou lehké, splývavé přikrývky, které však zároveň zahřejí a dokáží člověka obejmout a vytvořit iluzi „duchny“. Velmi důležitá je i jejich náplň. Dnes jsou nejběžnější dutá vlákna, která dobře izolují teplo. Díky své úpravě jsou odolná vůči mikroorganismům (bakteriím, plísním, roztočům) a vhodné i pro alergiky.

Přikrývky Klinmam Wellness všechny tyto požadavky splňují a v kolekci vysoce hřejivého programu můžete vybírat z několika variant.

Exklusivní a extrémně lehkou přikrývku této řady představuje Klinmam Thinsulate. Je zhotovena z nejkvalitnější dlouhovláknité bavlny, zajišťuje výbornou prodyšnost a odolnost proti vlhkosti. V náplni přikrývky jsou použita vlákna ThinsulateTM, která se vyznačují vysokou odolností proti opotřebení a vysokou hřejivostí při minimálním objemu náplně.

Z jemné luxusní tkaniny ze 100% česané bavlny je ušita elegantní přikrývka Klinmam Dreamfil, která nabízí svému uživateli jedinečnou lehkost, vzdušnost a hřejivost díky trojrozměrným vláknům Fillwell® Dreamfill v náplni.

Pro chladnější prostředí a milovníky objemnějších přikrývek je určena přikrývka Klinmam Milenium Duo s dvouvrstvou náplní. Zajišťuje vysoký komfort spaní i díky bavlněné tkanině v saténové úpravě.

Přikrývky Klinmam Wellness jsou dodávány buď samostatně nebo se zipovým polštářem se snímatelným, samostatně pratelným obalem. Polštáře se vyznačují svojí pružností, měkkostí a tvarovou stálostí.

Přikrývky jsou dodávány ve standardních rozměrech 135 x 200 cm, 135 x 220 cm, 200 x 220 cm, standardní rozměry polštářů jsou 50x70 cm a 70x90 cm.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy