Možnost vrácení zboží a peníze zpět? Samozřejmost!

Obcházíte obchody a nevíte, co letos svým blízkým pod stromeček? Válčíte každý rok s nedostatkem nápadů a se strachem, že se vybraný výrobek po Vánocích bude jen válet bez užitku ve skříni? Nemusíte. Možnost vrácení nevyhovujícího zboží je bohužel v některých obchodech ještě stále často problémem, v OKAY však samozřejmostí, stejně jako vyřízení reklamace.

 

Vybrat dárek, který bude 100% vyhovovat obdarovanému, není zrovna jednoduché. Že se zrovna netrefíte do představ nového majitele, se může velmi snadno stát - zvlášť v předvánočním shonu a stresu. Vám i třeba vašemu partnerovi. Některé obchody však vycházejí svým zákazníkům vstříc a není pro ně problém zboží vyměnit či za něj vrátit peníze. „Z vlastní zkušenosti vím, jaké zklamání může způsobit nevhodně zvolený dárek, a to oběma stranám. Stresovat se navíc s neochotou prodejců při snaze zboží vrátit? Toho jsme chtěli naše zákazníky ušetřit. Jednou z našich výhod oproti konkurenci je proto 30-tidenní lhůta na vyzkoušení zakoupeného zboží. Během této doby se můžete ujistit, že jste vybrali správně,“ říká Luděk Kováč, marketingový ředitel společnosti OKAY elektrospotřebiče. „Pokud vám nebo vašemu blízkému nebude produkt vyhovovat, můžete jej bez problému a bez udání důvodu vrátit,“ dodává.

 

Jedná se o nadstandardní službu, kterou většina obchodů zatím neposkytuje a je dobré se předem seznámit se základními podmínkami. Zboží můžete vrátit i používané, protože se počítá s tím, že případné nevyhovující vlastnosti nemusíte objevit hned. Doporučujeme však vrátit zboží s originálním obalem. Naprostou samozřejmostí je pak vyřízení reklamace. „Jsme přesvědčeni o kvalitě výrobků, které nabízíme. Prodáváme výrobky se zárukou autorizovaného servisu od špičkových výrobců. I přesto se může stát, že nebudete spokojeni se zakoupeným výrobkem, a jsme proto připraveni takové situace řešit ke spokojenosti zákazníka,“ vysvětluje Luděk Kováč.

 

Nechcete-li ani tak riskovat, vsaďte na jistotu. V OKAY si můžete nechat vystavit dárkovou poukázku na libovolnou částku. Pokud tedy třeba jen tušíte, že by si přítel mohl přát holicí strojek či přítelkyně výkonný fén, ale nejste zrovna odborníky v tomto oboru, jsou dárkové poukázky ideálním řešením. Řešením, které vám ušetří mnoho starostí a zároveň nepřipraví vaše blízké o radost z dárku.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy