Vysoce účinná tepelná čerpadla Wolf

V současné době se v oblasti energetických úspor dostávají do popředí tepelná čerpadla. Společnost KKH Brno, která se zaměřuje na úsporná řešení, připravuje proto v tomto roce rozšířit portfolio o novou řadu vysoce efektivních tepelných čerpadel Wolf. Ty poskytují bohatý výběr kompaktních čerpadel vzduch/voda a země/voda v rámci úsporných systémů Wolf. Pro rodinné domy bude k dispozici vhodný systém s výkonovou řadou od 6 do 16 kW.

 

Potřebu větší akumulace tepla usnadňuje velký výběr příslušenství, např. zásobník teplé vody CEW-1-200 nebo modul Hydrotower složený z akumulačního zásobníku CPM-1-70 se zásobníkem pro přípravu teplé vody. Systém vysoce efektivních tepelných čerpadel je založen na elektricky poháněném kompresoru.

 

Tepelná čerpadla zajišťují vyvážené, útulné a komfortní životní klima. Podstatným znakem tepelných čerpadel je, že vyrobí z 1 kWh elektrické energie 3 až 4 kWh tepla. Energie ze země a ze vzduchu je zdarma a je k dispozici bez omezení. Stoupající náklady na energie navíc neustále zvyšují hospodárnost tepelných čerpadel.

 

Topenáři, elektroinstalatéři a chladírenští technici dostanou k dispozici zcela automatickou topnou techniku. Vysoká kvalita nových tepelných čerpadel Wolf a kompletní program pro venkovní i vnitřní instalace jsou zárukou úspor pro koncového spotřebitele. Samozřejmostí je podpora pro projektanty v podobě projekčních schémat a podkladů od společnosti KKH Brno.

 

Více na www.kkh.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy