Pozitivní dopad řecké krize

Dokážete si představit terasu, kterou nikdy nemusíte lakovat nebo impregnovat a přesto bude mít stále stejnou barvu jako první den? Nebo terasu, na které vaše děti při hraní neuklouznou a nezadřou si jedinou třísku? Přestaňte snít a vydejte se nakupovat.

Řecký výrobce NEOWOOD rozšířil od března 2011 svou působnost na český trh a s výrobky OPENDECK strhl cenovou revoluci v oblasti WPC (Wood-Polymer-Composite) plných prken. Nemusíte slevovat na kvalitě, pouze ušetřit na ceně.  

Bezúdržbové WPC terasy OPENDECK za bezkonkurenční cenu

Sen o luxusní a zároveň bezpečné terase si můžete splnit o třetinu levněji než u konkurence, se zárukou 15 let bez natírání, napouštění, broušení či jiné údržby. Navždy krásná jako první den – odolná proti slunci, dešti, sněhu, škůdcům i hnilobě. Ceny WPC teras z plných prken se díky řeckému importu prakticky srovnaly s pořizovacími náklady dřevěných teras nebo méně kvalitních dutých WPC prken. Rozhodovat budou výhradně užitné vlastnosti a vzhled.

Dopřejte si kousek slunného Řecka i u Vás doma na terase, balkóně i u bazénu. Pět odstínů a tři  atraktivní varianty prken s různým povrchem skýtají dostatečný výběr pro Váš individuální vkus.

1/ OpenDeck - prkna s rovnou pravidelnou drážkou (v 5 odstínech, ořech, teak, palisandr, merbau, eben).

2/ ForestDeck - prkna s nepravidelnou drážkou a drásaným povrchem pro ještě věrnější imitaci dřeva (v barvách palisandr, palisandr s pigmentem a ořech).

3/ TropicDeck - hladká prkna s barevným žíháním (pouze v barvě palisandr s pigmentem).

Materiály OPENDECK jsou vyráběny podle odzkoušené technologické licence americké firmy Strandex, která se věnuje jejich vývoji od konce 80. let. Jedná se o kompozit tvořený zhruba z 60% dřevem a ze 40% polymerem a dalšími přísadami. Z materiálu WPC se vyrábí prkna na terasu, balkony, chodníčky, mola, ale i obložení fasád nebo bezúdržbové plotové systémy.

Více na www.opendeck.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy