Nová generace mozaiky ozvláštní váš interiér

Společnost Los Kachlos uvedla na český trh španělskou designovou novinku – sérii mozaik z dílny předního producenta keramických obkladů a dlažeb VENIS. Nové mozaiky jsou unikátní svými miniaturními dílky, díky nimž působí velmi kompaktním dojmem. Dílky jsou poskládány do mřížek o velikosti 20 x 33 cm a lepí se tak, aby mezi nimi nevznikaly žádné spáry, a mozaika tím vytvořila jednolitou vrstvu.

 

Mozaiky jsou buď poskládány z dílků tří různých odstínů jednoho tónu, nebo jsou složeny z tenkých svislých proužků tří různých, vzájemně se doplňujících barev. Jejich efektní vzhled vynikne především tam, kde je hodně světla a jsou-li použity na větší ploše.

 

Minimozaiky je vhodné kombinovat s velkoplošnými kalibrovanými obklady a dlažbami, které umožňují pokládku bez spár a svou jednolitostí tvoří k mozaikám příjemný kontrast. Jejich duhový efekt vynikne také v kombinaci čistými bílými obklady.
Minimozaiky jsou vhodné nejen do koupelen, ale i jako dekorace do obytných místností. Své místo mají jak v moderním interiéru, tak i v interiérech odkazujících na secesi či další zdobné historizující styly.

 

Více na www.loskachlos.cz

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy