RE/MAX se rozrůstá o dva nové viceprezidenty

Společnost Prague Top Estates s.r.o, vlastník licence RE/MAX  Česká republika, Slovensko a nově i Maďarsko, se rozhodla z důvodu regionální expanze a koncentrace na další trhy pro jmenování dvou nových viceprezidentů, kteří budou zajišťovat oblast marketingu a komunikace značky RE/MAX.  

 

Za oblast korporátní komunikace bude odpovídat paní Lucie Krajná v pozici Chief Communication Officer (CCO). Paní Krajná  přináší do RE/MAXu zkušenosti z práce pro nadnárodní korporace v marketingu, vlastního podnikání a práce úspěšné realitní makléřky. Její společnost Bon Vivant s. r. o., dovozce prémiových vín, pomohla etablovat na českém trhu významné značky jako Carmen, Kendall Jacson, Spier a další. Krajná je certifikovanou makléřkou RE/MAXu a patří mezi nejproduktivnější makléře roku. Ve své nové pozici bude mít na starosti koordinaci korporátní komunikace s centrálou, interní komunikaci, special events a celkovou supervizi corporate identity.

 

Za oblast marketingu bude odpovídat pan Petr Frey v pozici Chief Marketing Officer (CMO). Pan Frey přináší do RE/MAXu zkušenosti z  nadnárodních komunikačních agentur (BBDO, Draft, FCB) a vlastní konzultační firmy. Je známým marketingovým praktikem prosazujícím nové trendy v marketingu, publicistou a lektorem. Byl oceněn za marketing  na akci Marketér roku 2006. Frey je certifikovaným marketingovým poradcem České marketingové společnosti. Pracoval pro značky T-Mobile, UPC, Electrolux Professional, IPB Real a další. Ve své nové pozici bude mít na starosti strategický marketing značky, podporu prodeje, vztahy s veřejností a marketingovou podporu nových regionů.

 

O společnosti RE/MAX:

Společnost RE/MAX působí na českém trhu od roku 2005. Disponuje 133 otevřenými kancelářemi s více než 1 200 makléřů, v nabídce má necelých 17 000 nemovitostí. Společnost RE/MAX byla založena roku 1973 v americkém Denveru a dnes je leaderem na světovém trhu s nemovitostmi. Pracuje formou frančízingu. Společnost RE/MAX má 7 000 kanceláří, právně a finančně nezávislých subjektů situovaných v 84 zemích světa. RE/MAX je zkratkou pro Real Estate Maximum a vyjadřuje tak hlavní motto společnosti – maximální služby pro majitele realitních kanceláří, realitní makléře a zákazníky.

 

Další informace naleznete na webových stránkách www.remax-czech.cz   



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy