Nová podzimní soutěž – soutěžte a vyhrajte!

Nová podzimní soutěž čeká na své výherce. Stačí nejpozději do 6.11.2011 správně odpovědět na dvě otázky a máte šanci získat dárkový poukaz v hodnotě 4.000 na nákup nábytku v internetovém obchodě Nábytek Jeko.

Soutěžní otázky nejsou těžké, nápovědu najdete v dalším textu o možnostech výběru kuchyňských linek.

Soutěžní otázky:
1. Která kuchyňská linka Primo je nejlevnější? 
a) Kuchyňská linka Primo 4 
b) Kuchyňská linka Primo 6 
 
2. Kterou kuchyňskou linku Primo si můžete objednat v dalších 4 barevných provedeních? 
a) Kuchyňskou linku Primo 1
b) Kuchyňskou linku Primo 6 

Partneři a zadavatelé podzimní soutěže aktuálně jsou :




 

Soutěž probíhá v termínu od 6.10. – 6.11.2011. Své odpovědi posílejte na soutez@kurzy.cz  Do losování budou zahrnuti jen ti respondenti, kteří pošlou odpovědi na všechny soutěžní otázky nejpozději do 6.11.2011. Každý respondent soutěže může zaslat pouze jeden e-mail.   

Po ukončení soutěže bude vylosován výherce a o výhře informován e-mailem. Výhra mu bude poté následně zaslaná. Respondenti naší soutěže souhlasí, že na jejich e-mail může být zadavatelem soutěže zasláno reklamní sdělení.   

Vyberte si kuchyňskou linku do bytu
Chcete si pořídit novou kuchyňskou linku do bytu? Představujeme Vám kuchyňské linky Primo v klasickém a rustikálním stylu. Každý typ kuchyně Primo nabízí jiné barevné provedení a tvar kuchyňských dvířek. Kuchyňské linky v délce 240 cm jsou vhodné do panelových bytů, ale i do domu. Jejich standardní délka vyhovuje takřka každému prostoru, který je určen pro kuchyňský nábytek.

Kuchyňská linka Primo 1 s rustikálním designem přináší lehkou eleganci do vašeho bytu. Klasický styl, který upřednostňuje především starší generace je často vyhledávaným nábytkem. Konstrukce kuchyně je vyrobena z lamina v dezénu ořech. Kuchyňská dvířka s elegantním frézováním splňují požadavky řady zákazníků.  Dvířka disponují hezkými úchytkami korespondující s kuchyňsko linkou.Sáhnout můžete i po kuchyni Primo 2 s jemně frézovanými dvířky podobného stylu.

Kuchyňská linka Primo 6 nabízí nadčasový a jednoduchý styl. Čisté a rovné linie kuchyně se budou líbit moderní mladé rodině. Dvířka a výsuvné šuplíky jsou povrchově hladké, čímž nechají vyniknout odstínům barvy a vkusně vybraným úchytům. Kuchyňskou linku Primo 6 si můžete vybrat ze 4 barevných provedení. Díky délce 240 cm je kuchyně vhodná do středních a velkých prostor. Mnohé zákazníky kuchyňský nábytek překvapí i dostupnou cenou, která je 7.680,- .

Kuchyňská linka Primo 4 zaujme na první pohled zaoblenými dvířky. Kuchyň si můžete zakoupit v barevném provedení vanilka, což je velmi trendové provedení nebo v barvě jabloně. Korpus kuchyně vyrobený z kvalitního laminátu je v barvě ořech, tudíž vynikne vanilkové provedení dvířek. Horní skříňka v šířce 80 je prosklená a kopíruje spodní skříňku dřezovou. Kuchyně nabízí dostatek prostoru pro vaření a přípravu jídel pro rodinu. V žádné kuchyni Primo nechybí šuplíková skříňka určená pro úschovu příborů či jiných denně používaných předmětů a taky digestořová skříňka nad digestoř. Kuchyni nabízí internetový obchod Nábytek Jeko v šířce 240 cm tak jako ostatní varianty kuchyně Primo.

Pořídit si nový kuchyňský nábytek za přiměřenou cenu lze i na internetu u prověřených prodejců. Kuchyně Primo v mnoha variantách naleznete u internetového specialisty na nábytek Nábytek Jeko, který na internetu působí již řadu a zabývá se i vlastní výrobou nábytku ze dřeva.


www.nabytek-jeko.cz


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry