Aktuální přehled akcí stavebních spořitelen

Stavební spoření a stavební spořitelny s ním zažívaly v posledních měsících opravdu „vzrušující období“, a to když se tyto instituce a jejich produkty těšily větší než žádané pozornosti Ministerstva financí a menší než požadované poptávky o nové smlouvy ze strany obyvatel České republiky. V prostředí nejistoty, které kolem stavebního spoření rozdmýchává Miroslav Kalousek tedy stavebním spořitelnám nezbylo, než vyrazit do „boje“.

 

Hrátky s úroky i dárky


V tuto chvíli nabízí své produkty za zvýhodněných podmínek čtyři z pěti stavebních spořitelen, které se snaží získat co možná nejvíce z již tradičně zvýšeného zájmu o stavební spoření s blížícím se koncem roku. Z čeho tedy mohou zájemci o tento produkt vybírat?
 
Modrá pyramida stavební spořitelna
 
Akce: Moudré spoření „2+2“ navíc s prémií 2 000
Doba trvání: do 1.1.2012
Popis: nadstandardní zhodnocení prostředků, které klient vloží na svůj účet. K běžným 2 % úroku z vkladu totiž Modrá pyramida nabízí další zvýhodnění v podobě dodatečného úroku ve výši 2 %. Klient tak může počítat s tím, že částka, kterou vloží na svůj účet v průběhu tzv. upisovacího období, které trvá čtyři měsíce po přijetí Návrhu na uzavření smlouvy, bude úročena bezkonkurenční úrokovou sazbou 4 % po dobu jednoho roku.

Díky prémii 2000 navíc klient získá tuto výhodnou smlouvu až do cílové částky 200 000 zcela ZDARMA, tzn. bez poplatku za uzavření smlouvy.
Podmínky: založit si stavební spoření u Modré pyramidy do 1. ledna příštího roku s maximální cílovou částkou 1 000 000 a vložit na svůj účet stavebního spoření minimálně 10 000 pro úrokové zvýhodnění, resp. 20 000 pro optimální využití úrokového zvýhodnění a finanční prémie.
 
Wüstenrot stavební spořitelna
 
Akce: Výjimečný úrok z úspor 2,5 %
Doba trvání: do 24.10.2011
Podmínky: uzavření nové smlouvy o stavebním spoření do 24.10.2011
 
Raiffeisen stavební spořitelna
 
Akce: Raiffeisen stavební spořitelna snižuje úroky u překlenovacích úvěrů
Doba trvání: do 31.10.2011
Popis:  Možnost získat překlenovací úvěr na bydlení s výrazně sníženou úrokovou sazbou 3,8 % p. a. Nabídka platí pro úvěry sjednané do 31. 10. 2011. Vedle nízké úrokové sazby nabízí RSTS také možnost kdykoli předčasně úvěr bez sankcí splatit.
Podmínky: sjednání úvěru do 31.10.2011
 
Stavební spořitelna České spořitelny
 
Akce: Taška PUMA ke každé smlouvě od Buřinky
Doba trvání: do 31.12.2011
Popis: značková taška PUMA ke každé smlouvě o stavebním spoření
Podmínky: uzavření smlouvy o stavebním spoření do 31.12.2011
 
Váhání se nemusí vyplatit
 
Jak již bylo uvedeno výše, konec roku je již tradičně obdobím zvýšeného zájmu klientů o stavební spoření, kteří by rádi využili možnosti čerpání plné státní podpory. Stavební spořitelny, vědomy si této skutečnosti, jim pak také již tradičně nabízí různé výhody, jejichž "životnost" pak často končí první silvestrovskou rachejtlí. Zájemcům o stavební spoření se tedy naskýtá prostředí zajímavých výhod, které se bude opakovat až s blížícím se koncem příštího roku

Tyto zprávy pro vás vytváří penízenavíc.cz.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavební spoření