Nové sauna centrum - tip na podzimní saunování

O prospěšnosti sauny na lidský organismus jistě není pochyb. O podzimním saunování to platí dvojnásob. Zvýšíme svoji kondici, otužíme se a posílíme obranyschopnost. Zajímají vás sauny, infrasauny a saunování? Pak pro vás máme tip na podzimní návštěvu nového Sauna centra Marimex.

Finské sauny a infrasauny v největší prodejně
Společnost Marimex otevřela největší prodejnu saun v České republice. Prodejna prošla kompletní rekonstrukcí a je přestavěna do unikátní podoby. Každý ze zákazníků tak má možnost před nákupem poznat všechny výhody, které mu zakoupení finské sauny nebo infrasauny přinese.

Na ploše o rozloze větší než 500 m2 je vystavených 30 modelů saun, které je možné zároveň vyzkoušet. Odborný a vstřícný personál s 18-ti letými zkušenostmi vám podle vašich potřeb a možností pomůže zjistit, která sauna je pro vás ta pravá. Také ceny vás příjemně překvapí, jsou totiž nejnižší na českém trhu.

Saunujte se v soukromí svého domova
Saunování ve veřejných zařízeních u nás má dlouhou tradici. Novým, stále více se uplatňujícím trendem je domácí sauna. V posledních letech roste také obliba infrasauny. Je to dáno tím, že pořídit si a využívat saunu v domácích podmínkách je stále finančně dostupnější. Soukromé, domácí saunování v kruhu rodiny, nebo přátel má celou řadu výhod. Saunovat se můžete kdykoli potřebujete, neplatíte za návštěvu saunovacího zařízení, ale pouze provozní náklady a hlavně, po saunování můžete příjemně relaxovat v soukromí svého domova.

Infrasauna
Infrasauny využívají infračervené záření, které prohřívá lidské tělo do daleko větší hloubky a mnohem efektivněji, pouze za teploty 30 – 60 °C. Infračervené záření prohřívá lidské tělo šetrnějším způsobem a nižší teplotou, což je důležité zejména pro kardiaky a astmatiky, pro které je klasická sauna nebezpečná. Infrasauna prohřeje a uvolní tělo i mysl a ještě ušetří náklady na svůj provoz. Pravidelné používání tohoto typu sauny zabraňuje infekcím těla.

Suchá sauna
Nejrozšířenějším druhem sauny je sauna tzv. suchá o teplotě 90 – 110 °C s elektrickými kamny, případně kamny na dřevo. V případě, že se spolu s kamny ohřívají i velké kameny, je možné je polévat vodou a tak zvyšovat vzdušnou vlhkost.

Blahodárné účinky sauny
Sauna má prokazatelně blahodárné účinky. Důkladně prohřeje tělo, uvolní dýchací cesty, zmírní bolesti kloubů a svalů, posílí imunitní systém. Pomůže vyloučit škodliviny z těla a při správném saunování mizí únava, nervozita, někdy i migréna.

Domácí sauna - dobrá volba
Přijďte navštívit naše nové Sauna centrum Marimex a přesvědčte se o tom, že sauny a infrasauny jsou svojí užitečností, konstrukcí i velikostí vhodné do domů, ale také do bytů. Pořídit se dá velká luxusní rodinná sauna, ale i malá infrasauna koncipovaná pouze pro 1 - 2 osoby. Novinkou v saunovém sortimentu je také velký výběr doplňků a příslušenství pro ještě příjemnější saunování.

Neváhejte a přijďte navštívit Sauna Centrum Marimex, zjistíte, že soukromé saunování je dostupné pro kohokoli. Využijte zkušeností našeho odborného personálu, proberte s ním své dotazy i nejasnosti a zvažte přínos domácí sauny u vás doma.

Těšíme se na vás v ulici Libušská 221/264, Praha 4, Libuš, od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky