Nový program – novinky, jak financovat dům bez hypotéky

Společnost Ekonomické stavby (ES), přední výrobce zděných rodinných domůČeské republice, na Slovensku a v Polsku, představuje zcela nový program Chytrý nájem. Řešení pro ty, kteří chtějí bydlet ve svém, ale z nejrůznějších důvodů neuvažují o běžné hypotéce.

Představte si situaci, kdy sice platíte měsíční nájem, ale po třiceti letech můžete svůj dům i s pozemkem odkoupit za cenu do 300 000 . S novým programem Chytrý nájem je tato představa zcela reálná. Na rozdíl od běžného nájmu totiž putuje většina odváděných peněz také na splácení ceny domu. Kdykoli je navíc možné dům odkoupit za zbytkovou cenu.

„Příkladem může být situace, kdy klient vykazuje nízké daňové přiznání či má zápis v registru dlužníků. Doposud bohužel neměl možnost investovat do vlastního bydlení a musel se smířit s placením běžného vysokého nájmu,“ uvádí generální ředitel společnosti Ekonomické stavby, David Mencl, a dodává: „Tento klient teď ale může využít našeho programu. Pokud si vybere například pozemek za 650 000 a typový dům KATKA 11 za 1 950 000 , bude platit chytrý nájem 14 400 měsíčně. Touto částkou ale zároveň umořuje zůstatkovou cenu domu podobně jako v případě placení hypotéky.“

„Jako jištění požadujeme od klientů vstupní hotovost 300 000 , ta je ale od celkové ceny domu odečtena,“ doplňuje David Mencl. S programem Chytrý nájem je navíc spojena i záruka na dům na dobu třiceti let a balíček služeb, ve kterém je obsaženo například i pojištění nemovitosti. S Ekonomickými stavbami je tak možné jednoduše získat vlastní bydlení bez nutnosti jednat s bankou, a to s veškerým servisem. Nájemce tak nemá s bydlením žádné další náklady.

O společnosti Ekonomické stavby
Ekonomické stavby, přední stavební společnost v oblasti výstavby zděných rodinných domůregionu střední Evropy, se od svého založení v roce 1998 zaměřuje na kvalitu a šíři nabídky, která je svým rozsahem na trhu ojedinělá. Od počátku své existence se Ekonomické stavby specializují výhradně na oblast bydlení a každoročně realizují a předávají svým klientům v České republice přes 400 domů

Cílem Ekonomických staveb je zpřístupnit bydlení v rodinném domě co nejširšímu spektru zákazníků, čehož dosahují širokou nabídkou služeb – od individuálního projektu, přes vyřízení stavebního povolení a zajištění financování až po samotnou realizaci – a příznivými cenami. Ekonomické stavby chtějí být spolehlivým a stabilním partnerem pro výstavbu rodinných domů, který vždy nabízí něco navíc. Ekonomické stavby jsou ryze českou společností s dlouholetou tradicí, která klade důraz na kvalitu a maximální efektivitu všech procesů. Ke spolupráci si vybírá silné a stabilní partnery, díky kterým může neustále svou nabídku rozšiřovat a zajistit stavbu domu za příznivou cenu. Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001 již od roku 2003 a certifikátu ochrany životního prostředí ISO14 000 od roku 2007.

Více informací na www.ekonomicke-stavby.cz

Pro další informace kontaktujte:

Monika Veselá     
Fleishman-Hillard      
E: vesela@fleishman.com    
T: 224 232 650       

Kristýna Vysloužilová
Fleishman-Hillard
E: vyslouzilova@fleishman.com
T: 234 669 513 



 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Bydlení rubrika