Vypnout plachtu a nechat se unášet - bez zvednutí kotvy

Hit letošního roku a absolutní novinka v portfoliu firmy Bohemiaflex CS – designové křídlo Sunrise – je inspirován lodními plachtami. Nejenže navodí pocit svobody, moře a jemného vánku, ale zároveň Vám přinese stabilní a kvalitní protisluneční ochranu, a to kdekoliv.

Sunrise  umožňuje flexibilní zakrytí nejrůznějších ploch kombinací stojných noh a kotvících prvků – ať už chcete relaxovat v prostoru nebo na Vaší terase, Sunrise Vám nabídne řadu možností - a díky možnosti spojování jednotlivých křídel také různých velikostí – maximální zakrytá plocha je 55 m2. „Plachetnice Sunrise“ je odolná proti větru a speciální napínací systém zajišťuje napnutí plachty přesně dle Vašich požadavků.

Nerezové nohy i napínací kabely moderní konstrukce nesou plachtu vyrobenou z polyesteru, která je ošetřena proti UV záření a vlhkosti.  Motorizované Křídlo ovládané dálkovým ovladačem je vhodné pro soukromé i komerční účely. Přidáte-li větrné nebo sluneční čidlo, můžete si užít letní pohodu v klidu a bez obav, že ji vyruší náhlý déšť nebo silný vítr.

Více na www.bohemiaflex-cs.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy