Nové bydlení, nové domy a nové trendy

Nové bydlení a nové typové domy potvrzují trend letošního roku – využití  dekorativního kamene na fasádách.  Použití dekorativního kamene je typické i pro tři novinky, které právě představuje společnost Ekonomické stavby (ES), přední výrobce zděných rodinných domůČeské republice, na Slovensku a v Polsku.

První z novinek je moderní dvoupatrový František 10. Jeho poznávacím znamením jsou jednoduché přímé linie a elegantní vzhled. Naprosto charakteristický je právě využitím dekoračního kamene na polovině přední a boční strany domu. V interiéru domu o užitné ploše 147 m2 najdeme pět místností a oddělenou kuchyň. Z ložnic v patře je přístup také na menší terasu s výhledem do zahrady. Celková cena domu František 10 je 3 600 000 . Při splácení v programu Génius potom měsíční částka činí 9 775 .

 

Útulný bungalov se třemi místnostmi, kuchyňským koutem a garáží, to je typový dům Katka 10. Největší plochu v interiéru zaujímá obývací místnost již klasicky spojená s kuchyní a jídelním koutem.   Užitná plocha domu je 89, 37 m2, pořídit si ho můžete za 2 600 000 . Při využití programu Génius se měsíční splátka pohybuje ve výši 6 386 .

 

 

 

I přání skutečně velké rodiny uspokojí poslední z představovaných novinek, typový dům Petr 6. Díky své dispozici 7+1 nabízí skutečně velké prostory, obývací pokoj spojený s jídelnou, dvě velké koupelny i zastřešené garážové stání. V patře tohoto domu s užitnou plochou 140 m2 najdeme i příjemnou terasu se vstupem ze dvou ložnic.  Pořizovací cena domu je 3 850 000 , měsíční splátka při využití programu Génius činí 10 622 .

 

 

O společnosti Ekonomické stavby
Ekonomické stavby, přední stavební společnost v oblasti výstavby zděných rodinných domůregionu střední Evropy, se od svého založení v roce 1998 zaměřuje na kvalitu a šíři nabídky, která je svým rozsahem na trhu ojedinělá. Od počátku své existence se Ekonomické stavby specializují výhradně na oblast bydlení a každoročně realizují a předávají svým klientům v České republice přes 400 domů

Cílem Ekonomických staveb je zpřístupnit bydlení v rodinném domě co nejširšímu spektru zákazníků, čehož dosahují širokou nabídkou služeb – od individuálního projektu, přes vyřízení stavebního povolení a zajištění financování až po samotnou realizaci – a příznivými cenami. Ekonomické stavby chtějí být spolehlivým a stabilním partnerem pro výstavbu rodinných domů, který vždy nabízí něco navíc.

Ekonomické stavby jsou ryze českou společností s dlouholetou tradicí, která klade důraz na kvalitu a maximální efektivitu všech procesů. Ke spolupráci si vybírá silné a stabilní partnery, díky kterým může neustále svou nabídku rozšiřovat a zajistit stavbu domu za příznivou cenu. Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001 již od roku 2003 a certifikátu ochrany životního prostředí ISO14 000 od roku 2007.

Více informací na www.ekonomicke-stavby.cz

 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba