Podzimní a zimní období = čas na čtení

Podzim je považovaný za klidnější období, ubývá práce kolem domu a zahrádka je z velké části už zazimovaná. A zima, to už je vyloženě správný čas na čtení. I studené a nevlídné dny mají své kouzlo. Člověk si může bezstarostně užívat společnosti dobré knihy, na kterou v létě neměl čas. Jen, kdyby se tak brzy nestmívalo… Řešení je ale snadné, investovat do kvalitního svítidla. No, není pak představa čtení ve vašem oblíbeném ušáku lákavá?

Stojací lampa jako ideální doplněk pokojů
Koupením stojací lampy tak získáte pomocníka při čtení a zároveň i krásný doplněk do vašeho interiéru. Lampy vypadají pěkně i v kancelářských prostorech, dokážou doslova rozzářit každý tmavý, nevlídný kout.

Stojací lampy jsou stále častěji vyhledávané z toho důvodu, že žádné jiné svítidlo neposkytne pro čtení tak kvalitní světlo. Oči máme přeci jenom jedny, proto je důležité si je hýčkat. Přitom např. takové lampy do obýváku nemusí sloužit jen při čtení, je vhodná i k relaxaci nebo dokáže podtrhnout romantickou atmosféru.

Stojací lampu člověk může přenášet a přemisťovat podle libosti a potřeb. Také jejich použití je variabilní. Téměř většina typů lamp má totiž dvě možnosti, jak osvětlení použit, a to celkové osvětlení místnostní nebo silný směrový zdroj světla nejčastěji využívaný právě při čtení knih.

Nechybí "vychytávka" stmívání
V internetovém obchodě MojeSvítidla.cz si můžete koupit i stojací lampy s možností efektu stmívání. Jedná se o „vychytávku“, pomocí které můžete intenzitu světla libovolně zvyšovat nebo snižovat podle nálady a potřeb. Vyžadujete kvalitní světlo nebo intimní atmosféru? Žádný problém, to vše zajistí instalovaný světelný zdroj.

Ale pozor, pokud si přejete stojací lampu s možností stmívání, buďte při jejím výběru pozorní! Jen pokud bude lampa označená „dimable“, máte jistotu, že jste koupili stmívatelnou lampu.

 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry