Jste unavení a bez energie? Chybí vám relaxace!

Jste na začátku roku unavení, bez energie a nic vás nebaví? Nejspíše vám chybí dostatečná relaxace a regenerace. Nemusíte jezdit do lázní, relaxační uvolnění zažijete i ve vlastní koupelně.

Bassino a relaxační lehátko od Kaldewei tvoří perfektní tým pro domácí zotavení
Relaxace a regenerace je právě teď v kurzu. Například vyznavači wellnessu vysoce hodnotí proceduru floating, známou z hotelů a termálních lázní. Kdo by rád nechal svoji duši vznášet se a houpat, může si dopřát úplně jednoduše zvláštní zážitek uvolnění ve vlastní koupelně. Koupací vanu Bassino od Kaldewei lze díky její velikosti používat pro volné vznášení ve vodě.

Floating – umění nechat se unášet
Slovo Floating znamená plutí, vznášení se, a tento název činnosti současně označuje její náplň. Protože při tomto použití nese koncentrovaná slaná voda příznivce relaxace tak, že se vznášejí na jejím povrchu zdánlivě ve stavu beztíže. Floating v příjemně teplé vodě zaručuje klidné, stejnoměrné dýchání a uvolňuje svaly. Tím se dosahuje jedinečného hloubkového uvolnění. Nejdůležitějším předpokladem je ovšem zcela natažená poloha vleže. Ta je u koupací vany Bassino od Kaldewei zaručena. Už rovný tvar jejího vnitřku přispívá k lehkosti a velkorysé nabídce prostoru. Díky svým rozměrům dvakrát jeden metr umožňuje vana bez problému nataženou polohu a svobodný pohyb. Abyste dosáhli optimálního vznášení, jednoduše použijete dodaný polštářek jako podložku pod zátylkem.

Všichni ti, kteří si při domácím vznášení ve vaně Bassino od Kaldewei chtějí užívat slanou vodu jako v termálních lázních, si nemusejí dělat vůbec žádné starosti ohledně odolnosti povrchu vany proti soli. Jako všechny smaltované ploché sprchové vaničky a koupací vany od značkového výrobce jsou vany Bassino vyrobeny z kvalitní smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm. Tento materiál je maximálně robustní, stálobarevný a snadno se čistí. Protože je firma Kaldewei přesvědčena o jakosti a dlouhé životnosti svých výrobků, poskytuje záruční dobu 30 let.

Komfort a pohodlí v koupelně
Abyste si mohli vychutnat ještě déle uvolnění, k němuž dospějete při floatingu, měli byste si po osušení udělat pohodlí a odpočívat. Pro dokonalý ostrov wellnessu nabízí Kaldewei svoje relaxační lehátko.
Lehátko se skládá ze tří ručně šitých polstrovaných prvků se vzhledem kvalitní kůže. Tento vodoodpudivý materiál se osvědčuje již léta na exkluzivních jachtách. Prvky relaxačního lehátka Kaldewei lze používat v kombinaci nebo jednotlivě. Lze je jednoduše spojovat dohromady pomocí patentů, čímž vznikne velkorysá plocha k ležení, která – upevněna v rozích vany – pokrývá celou plochu vany, a tak se z ní s přídavným polštářem stává lákavá plocha pro odpočinek. Estetickým relaxačním lehátkem od Kaldewei se optimálně doplní útulná atmosféra domácí koupelny. Jednotlivé prvky relaxačního lehátka mohou sloužit například jako sedátka, na nichž se můžete uvolněně věnovat osobní hygieně. Uprostřed, jako můstek položený přes vanu, slouží k tomu, aby knihy, časopisy a nápoje byly při koupání vždy v pohodlném dosahu. Můžete vybírat ze čtyř různých barev, které dovolují přizpůsobení individuálnímu uspořádání vlastní koupelny: antracitová, béžová, karmínově červená a čokoládová.

www.kaldewei.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna