Malá postel? Dopřejte si více prostoru s novou matrací

Cítíte se v posteli stísnění a omezení? Nestačí vám standardní rozměr matrací? Zařiďte si komfortní odpočinek a kvalitní spánek s matrací na míru, prodlužte a rozšiřte ji podle svého.

Chybí vám v posteli místo? Zvětšete ji!
Cítíte se v posteli stísněni a omezeni? Budíte se často s rukou spadenou až na zem? Je-li vám vaše postel malá, jednoduše si pořiďte větší. Když se nespokojíte s běžnou nabídkou, nechte si vyrobit postel na míru!

Oblíbený rozměr za akční cenu
Při spaní má každý jiné zvyklosti: někdo se schoulí do klubíčka, ve kterém prospí celou noc. Jiný se neustále roztahuje a převaluje, takže i standardní šířka jednolůžka 90 cm je mu malá. Pro tuto druhou skupinu spáčů připravil známý český výrobce matrací a roštů Tropico speciální akční nabídku: oblíbený rozměr matrací 120x200 cm u vybraných matrací lze nyní získat za velmi výhodnou cenu.

• Tento rozměr je populární u studentů, kteří využívají postel i pro studium, četbu knihy nebo sledování filmů na notebooku.

• Hodí se také pro návštěvy – každý den by se manželská nebo milenecká dvojice na této matraci asi nevyspala pohodlně, ale jednou za čas se to dá zvládnout.

Jedna z nejprodávanějších rodinných matrací Fox.

Stodvacítka nestačí? Nechte si vyrobit větší!
Říkáte si, že rozměr 120x200 cm je sice trochu větší, než běžné jednolůžko, ale vy byste uvítali ještě větší? Navštivte specializované prodejny s matracemi Tropico, a nechte si vyrobit matraci na míru.
• Můžete si ji nechat rozšířit i prodloužit. Oproti běžným cenám si sice trochu připlatíte (zhruba 10% na 10 cm), ale pohodlný spánek a komfortní odpočinek, určitě stojí za to.
• Nezapomeňte, že pod matraci vyrobenou na míru patří i speciální rozměr lamelového roštu.

Dvě tuhosti pro dva
Trpíte nedostatkem prostoru i v manželské posteli? Pak je něco špatně: buď se k sobě málo choulíte, nebo máte malou postel, resp. matraci. S tou první variantou vám asi moc nepomůžeme, ale pro řešení té druhé máme tip: pořiďte si partnerské matrace těch největších rozměrů. Jsou vhodné zejména pro ty, kteří se neshodnou na stejné tuhosti.
• Položíte-li vedle sebe dvě partnerské matrace, pouhým otočením získáte hned dvě různě tuhé plochy. Jejich výška zůstane stejná, takže si dosyta můžete užívat plnohodnotného spánku v objetí svého partnera.
• Nenechte se odradit vyšší cenou, nyní jsou vybrané modely partnerských matrací v akci 1+1 zdarma. To znamená, že zaplatíte za jednu matraci, a druhou dostanete zdarma. Matrace v rozměrech 90x200, 80x200 85x195, 160x200 a 180x200 dodáváme super rychle, tzn. do 4 pracovních dnů od objednání.  Čím dříve si je objednáte, tím dříve se vám bude konečně dobře spát. 


Oboustranná matrace Forza s výškou 18 cm nebo 20 cm.





Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry